Milyen a Master Chief arca? A Halo-sorozat véget vet a karakter legnagyobb rejtélyének

MOZI HÍREK – A Halo-sorozat első évadjának premierje március 24-én lesz a Paramount+-on, bár a kaland itt még nem ér véget.

 

Aki játszott már Halóval, az találkozott már a Master Chief egyik legnagyobb rejtélyével: hogy néz ki az arca? Bár a 343 Industries továbbra is fenntartja ezt a rejtélyt a videojátékokban , úgy tűnik, hogy a TV-sorozat egy teljesen új profilt akar mutatni a karakter minden szempontból, ami magában foglalja a főszereplő arcának felfedését. Egyértelmű volt, hogy valóban látni kell a személyt a páncél és a sisak alatt.

Ezt megerősítette a 343 Industries Transmedia vezetője, Kiki Wolfkill, az IGN Fan Fest során adott interjúban . Itt a szakember elismerte, hogy a sorozat története megköveteli majd, hogy a Master Chief levegye magáról az ikonikus sisakot: „Úgy gondolom, hogy egy karakter és egy személyes történet elmesélését tűztük ki célul” – magyarázta Wolfkill. „És amint belekezdtünk a történetbe, egyértelmű volt, hogy tényleg látni kell a páncél és a sisak alatti személyt .”

Így a producertől már mindenféle reakciókra számítanak: ” Látni fogjátok az arcát „, erősíti meg a szakember, ” Néhány ember számára ez egy olyan pillanat volt, amely 20 évig tartott, hogy bekövetkezzen, és mások számára ez valami nagyon nehezen elképzelhető ” Tiszteljük mindkét véleményt: azokat, akik valóban látni akarják a Chief arcát, és azokat, akik nem . De a történet természete miatt úgy gondoljuk, hogy nagyon fontos, hogy más módon kapcsolódjunk Master Chiefhez, és ez azt jelenti, hogy megmutatjuk az arcát”.

Bár ez a felfedezés talán nem úgy hangzik, mint a 343 Industries elképzelése a Master Chief arcáról, ez legalább az első lépés a karakter megértéséhez a Halo-sorozatban bemutatott történeten keresztül. A gyártó már figyelmeztetett, hogy érvelése nem fogja meggyőzni a franchise minden rajongóját , de a sorozatba vetett bizalmuk olyan nagy, hogy már az első premier előtt megerősítették a második évadot.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu