Deadpool és Hulk egy filmben? A Shawn Levy által posztolt képek ezt sugallják

A pletykák szerint Hulk is megjelenhet a következő Deadpool-filmben.

 

 

Shawn Levy, a The Adam Project és a Deadpool 3 rendezője úgy tűnik, hogy tudja, hogy mit csinál. Így amikor posztolt egy képet Mark Ruffalóról és Ryan Reynoldsról, „Nem is tudtam…” kommentárral, egy Deadpool hashtaggel és képekkel Hulkról és Deadpoolról, a rajongók egészen biztosak lettek benne, hogy Hulkot (Mark Ruffalo) Deadpool (Ryan Reynolds) mellett láthatjuk majd a következő Deadpool-részben.

Az már bizonyos, hogy Deadpool a MCU tagja lesz és a karaktere továbbra is az az 16+-os hős marad, amit korábban imádtunk és amely hatalmas sikert hozott a karakterének.
A Netflix The Adam Project című produkciójában mindkét színész Levy irányításával dolgozott, és úgy tűnt, nagyon jól kijönnek egymással. Reynolds ráadásul úgy nyilatkozott, hogy nyitott egy olyan lehetőségre, ami az MCU világa felé vezeti. Deadpool mint Marvel-hős? Érdekesen hangzik.

Hulk esetleges megjelenése a Deadpool-filmben rengeteg lehetőséget nyit meg a további crossoverek felé. Nem ez volt az első alkalom, hogy az MCU és más világok, például az X-men összekapcsolásáról spekuláltak, bár a Rozsomákot alakító Hugh Jackman kijelentette, hogy végzett a karakterével. Talán a rajongók hatására meggondolhatja magát?

Az MCU-ban ez lenne az első alkalom, hogy Hulk és Deadpool találkozik, de a Marvel képregényekben már többször is találkoztak és harcoltak. Ráadásul Deadpool korábban már több Marvel-hőssel is szerepelt együtt, így az sem lenne akkora meglepetés, ha közös jeleneteket kapna Hulkkal. Mindemellett azt a tényt, hogy Levy a képet a The Adam Projectből vette, de a Deadpoolt és Hulkot harcban ábrázoló képpel együtt posztolta, komoly célzásnak vehetjük és remélhetjük, hogy a két karakter tényleg találkozni fog a Marvel-univerzumban.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu