Ghostbusters: Spirits Unleashed: az IllFonic formulája a Szellemirtókkal [VIDEO]

Az IllFonic valóban egy Ghostbusters-játékon dolgozik, és tényleg a csapathoz passzoló formulát alkalmaznak benne.

 

A 2012-es Nexuizt leszámítva az IllFonicnak volt fél évtizede kifinomítania a formuláját. 2017-ben például a Friday the 13th: The Game-et láthattuk tőlük, 2020-ban pedig a Predator: Hunting Grounds jött ki a stúdió kezei közül. Mind a két játék hasonló játékmeneti alapokkal bírt mint a következő játékuk, a Ghostbusters: Spirits Unleashed: 4v1, aszimmetrikus multiplayer.

Az IllFonic jellemzése szerint ha a négy szellemirtó valamelyikét vesszük irányításunk alá, akkor múzeumokban, hotelekben, vagy börtönökben üldözhetjük a szellemeket, akiket el is kell kapnunk, mielőtt teljesen ellepik a területet, amit meg kéne tőlük tisztítanom. Ha egy szellem nemlétező bőrébe bújunk, akkor elrejtőzködhetünk, lopakodhatunk, vagy meglephetjük, megijeszthetjük és összenyálkázhatjuk a szellemirtók mellett a civileket is, de itt célunk az lesz, hogy minden ijesztő legyen körülöttünk. Trükközés, megtévesztés és ektoplazma is kell, hogy mi nyerhessünk.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed cross-gen és multiplatform játék lesz, és remélhetőleg nem lesz annyira botrányosan rossz mint a 2016-os, alcím nélküli alkotás, ami mindössze nyolc hónap (!?) alatt készült, és a fejlesztő FireForge Games kb. azonnal csődbe is ment. Az a twin-stick shooter (ami ráadásul a 2016-os film eseményeit FOLYTATTA!) egyszerűen borzalmas volt, és a 2011-es, csak digitálisan megjelent Ghostbusters: Sanctum of Slime köröket vert rá, és mivel azonos műfajú játékról beszélhetünk, az összevetés még jogos is (és a 2016-os játékra nézve szégyenletes).

De lássuk, hogy az IllFonic mit mutat fel. A Ghostbusters: Spirits Unleashed az év negyedik negyedévében, tehát október és december között valamikor fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Kíváncsiak leszünk, hogy miképp tudnak valóban hitelesek lenni a franchise-hoz, de nem csak ez lesz kérdéses… ugyanis joggal tehetünk fel még egy kérdést. Hogyan fogja a stúdió megvalósítani, hogy ne legyen a játék rövid idő után kifejezetten unalmas?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu