Késik a Suicide Squad: Kill The Justice League: új megjelenési ablakot kapott a Rocksteady régóta készülő játéka

Már hetekkel ezelőtt felröppentek a Suicide Squad: Kill The Justice League esetleges késésével kapcsolatos hírek, de hivatalos megerősítést eddig nem kaptunk.

 

 

Amitől a legjobban tartottunk, bekövetkezett. A Bloomberg kétségbeesett jelentése után, amely a régóta várt Suicide Squad: Kill The Justice League késésére utalt, a Rocksteady hivatalosan is megerősítette: a Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang főszereplésével készülő kaland 2023-ban jelenik meg.

Sefton Hill, a Rocksteady kreatív igazgatója és társalapítója a Twitteren osztotta meg a szomorú hírt. A poszt így szól:

„Meghoztuk a nehéz döntést, hogy elhalasztjuk a Suicide Squad: Kill the Justice League-et 2023 tavaszára.”

„Tudom, hogy a késés frusztráló, de ezt az időt arra fogjuk felhasználni, hogy a lehető legjobb játékot készítsük el. Alig várom, hogy együtt hozzuk el a káoszt Metropolisba. Köszönöm a türelmeteket.”

Sajnos, ahogy a cikk elején említettük, ez nem meglepetés. A Bloomberg jelentése kétségeket szült a játékosok körében, akik a Batman: Arkham Knight 2015-ös megjelenése után már nagyon várták a Rocksteady új játékát, így sokan már felkészültek egy nagyobb csúszásra. Immár pedig hivatalosan is tudjuk, még néhány hónapot várnunk kell, hogy egy nyitott világban játszódó, akcióban és adrenalinban nem szűkölködő jelenetekben bővelkedő játékban gyönyörködhessünk.

A DC Comics Suicide Squad tagjait ismerve azonban az is egyértelmű, hogy a játéknak több humoros pontja is lesz. Mindezeken túl a Rocksteady ismét kiérdemelte a figyelmünket egy olyan gameplay trailerrel, amely bemutatja mindazt, amiért a stúdió minden projektjét követjük.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu