The Last of Us: megtekinthetjük Samet és Henry-t [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Last of Us TV-sorozat lassan készül, de még a Sony tulajdonában levő IP sem tudta megúszni a szivárgásokat.

 

Már régóta tudni, hogy a HBO készít egy The Last of Us adaptációt, így a Naughty Dog IP-je is próbálkozik a videojáték műfajon túl (ami amúgy a Sony egyik stratégiai változása lesz: a szórakoztató műfajban terjeszkedni szeretne a cross-entertainment gondolatmenet kapcsán), de még várnunk kell, mire ezt megtekinthetjük az HBO Max szolgáltatáson keresztül (mivel ez már hazánkban is elérhető, nagy eséllyel ezen keresztül nézhetjük majd).

A NaughtyDogInfo nevű Twitter-fiókon bukkant fel, ahogy Bella Ramsey Ellie-ként téli ruhában van, ami azt jelenti, hogy az HBO valóban igyekszik hiteles maradni a Naughty Dog játékához. Eközben Sam, Henry és Joel (akit Pedro Pascal alakít) pedig védekezik a hűvösebb időjárás miatt. Van egy rövidebb videó is, ahogy ez a négyes átmegy egy úton, mielőtt a közelben levő épületben menedékre lelnek. Ez a felvétel is nagy eséllyel azonos időpontban (ugyanazon a forgatáson) készülhetett, ugyanis a kvartett itt is téli ruházatban van.

Ez komoly újítás az eddigiekhez képest, ugyanis a The Last of Us TV-sorozatból eddig csak annyit láthattunk, ahogy Ellie és Joel a hátát mutatja nekünk. Pascal korábban azt mondta, hogy szívfacsaró volt számára a The Last of Us forgatása, és poénkodott, hogy vajon túl fogja-e élni az egészet. Hozzátette, hogy nem tudja, milyen sors vár Joelra, viszont ő biztosan jót szórakozik a forgatáson, így neki nem kínkeserves feladatról van szó.

Jelenleg nincsen megjelenési dátuma a HBO The Last of Us adaptációjának, de a csatorna korábban már beszélt arról, hogy valamikor 2023 folyamán fog megérkezni. Nem lepődnénk meg, ha a Sony eközben mellé időzítené a The Last of Us Part II-ből kimaradt Factions módból készülő önálló játékot, ami a cég élő szolgáltatásos, live service rendszerben való terjeszkedésének részeként is szolgálhat.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu