Jane Perry kiállt a Returnal Selene karakterét érő kritikákkal szemben!

Jane Perry, aki a Returnal-ban Selene-t szinkronizálja, reagált a karakter kinézetével kapcsolatos negatív reakciókra.

 

Jane Perry, a Returnal-ban Selene hangját adó színésznő válaszolt a karakter kinézetével kapcsolatos negatív megjegyzésekre. Mesélt arról, hogyan változtatta pozitívvá a negatívumokat a karakter arcmodellje, Anne Beyer. Külön foglalkozott azzal, hogy a megjegyzések szerint a karakter idős, és nem eléggé vonzó. Az Eurogamernek nyilatkozva Perry „érdekesnek” nevezte a reakciókat.

 

Selene nem az a főszereplő, akit megszoktunk

 

„Ha Selene-re nézek, olyasvalakit látok, aki inspiráló számomra, olyasvalakit látok, aki áttöri a határait annak, amit egy nőtől elvárhatunk. És arra gondoltam, miért ne? Ismerek olyan nőket, akik erősek, erősek és bátrak. Nagyon sok ilyen nő van az életemben. Szóval miért ne lehetne őket képviselni a játékokban?”

Az elmúlt években a játékosok hozzászoktak bizonyos típusú női karakterekhez. A Returnal ebben eltér az elvárásaiktól, hiszen a főszereplő, Selene középkorú és anya. Ezzel együtt a Selene-t „csúnyának” nevező megjegyzések sokkal inkább az arcmodell Beyer számára lettek volna sértőek. Perry elmondása szerint Beyer higgadtan vette a kritikát:

„Egyből visszalőtt az illetőnek, és azt mondta: ‘A megjegyzésed valójában azért volt olyan nagyszerű, mert divatmodell vagyok, és a színészi karrierem során túl sokszor mondták már, hogy túl elbűvölő vagyok, és hogy túl szép vagyok'”

Beyer számára Selene szerepének eljátszása lehetőség volt arra, hogy ne csupán elbűvölő és gyönyörű nő legyen, ezért igazából bóknak vette a megjegyzést.

Forrás: PSLS

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu