Egy WWE-sztár alakíthatja Johnny Cage-et a Mortal Kombat 2-ben?!

MOZI HÍREK – Az első film HBO Max sikere után a Warner Bros. már készíti a Mortal Kombat folytatását, amelyben várhatóan Johnny Cage is feltűnik majd.

 

 

Alig több mint egy éve, hogy kijött a Mortal Kombat, a NetherRealm Studios videójátékának új mozis adaptációja. A film ugyan nem volt nagy kasszasiker, de az HBO Maxon népszerűvé vált, lekörözve a Warner Bros. összes tavalyi produkcióját, ami lehetővé tette, hogy folytatást kapjon, amelyben, minden jel szerint, Johnny Cage végre igazán nagyot alakíthat.

„Ha adódik rá lehetőség, készen akarok állni” – The Miz

Vannak jelöltek a szerepre? Több is, de csak egyvalaki kampányol érte: Mike „The Miz” Mizanin, az amerikai pankráció veteránja nem habozott jelentkezni az Ed Boon által elképzelt franchise mindent eldöntő szerepére, és egy nemrégiben készült beszélgetésben azt állította, hogy Johnny Cage szerepére készül. „Dolgoztam a hasításomon és a rúgásaimon is. Amint kijött a Mortal Kombat, és nem volt Johnny Cage, a nevem világszerte divatba jött. >>The Miz-t akarjuk Johnny Cage-ként<<„ – emlékezett vissza egy podcastban. „Ha adódik rá lehetőség, fel akarok készülni és készen akarok állni.”

The Miz komolyan gondolja, és felvette azt az embert, aki felkészítette őt a The Marine 6: Close Quarters-re. Most már csak arra kell várnunk, hogy a New Line Cinema és a WB felvegye vele a kapcsolatot a szereposztás miatt.

A színész azonban nem először jelezte, hogy szívesen lenne Johnny Cage.

Még 2021-ben a Loopernek adott interjújában már lelkesedett az ötletért. „Ez egy valóra vált álom lenne, és valószínűleg mindent beleadnék ebbe a karakterbe, hogy az MK-rajongóknak megadjam azt a Johnny Cage-et, amit megérdemelnek” – mondta.

Spoilerekbe bocsátkozva, a Simon McQuoid által rendezett első Mortal Kombat-film befejezése már utalt Johnny Cage landolására egy esetleges folytatásban. Ezt később a Marvel-féle Holdlovag forgatókönyvírójának szerződtetése is megerősítette. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet a mozikba.

Forrás: Looper, IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu