Titokban is, de készülne a Titanfall 3?

Több német GameStop üzletben is felbukkanhatott előrendelhető játékként a Respawn Entertainmenthez fűződő Titanfall harmadik része…

 

A Redditen elterjedt egy poszt a hétvége folyamán. Állítólag több GameStopban is lehetőség van előrendelni a Titanfall 3-at Németországban, de a probléma az, hogy ezek a dobozok már 2019-ben is ott voltak az üzletekben. Ennél azért mélyebbre kell tekintenünk, hogy tisztább képet kaphassunk a 2016 óta elhanyagolt sorozatról (igaz, az Apex Legends is ugyanabban az univerzumban játszódik, de ez részletkérdés).

De ugye volt korábban egy nagy Nvidia GeForce Now-szivárgás. Ebben a listában kb. mindent megtalálhattunk, amit azóta a fejlesztők, kiadók bejelentettek, így egy jó száz százalékos pontosság kötődik hozzá. Nos, a listában ott volt a Titanfall 3 is, viszont a német GameStop-ügylettel két baj is van. Egyrészt hónapok óta osztják a Reddit-felhasználók a képeket, másrészt pedig az előrendelések hivatalosan el sem indíthatóak, amíg az Electronic Arts hivatalosan be nem jelenti a játékot.

Egy GameStop-alkalmazott azt írta, hogy ez nem egy „ez valószínűleg semmiség” forgatókönyvű történet: az egész 100%-ban nem jelent semmit sem, ugyanis jó három éve futnak az előrendelések, és aki kíváncsi, annak elmondta, hogy ha a játék egyszer meg is fog jelenni, akkor az Amerikából kiindult üzletlánc német kitelepülése tiszteletben fogja tartani az előrendelők igényét. (Akkor meg kellene kérdeznünk, hogy miért is futnak előrendelések a játék iránt? Abban reménykednek, hogy lesz, aki elfelejti az egészet?)

A Respawn Entertainment szinte fix, hogy nem csinálhat semmit sem az IP-vel, ugyanis azt, illetve magát a stúdiót is az Electronic Arts birtokolja, így ha Andrew Wilsonék nem bólintanak rá, nem lesz semmi sem. A Titanfall 2 2016-ban nem fogyott elég jól (talán nem kellett volna a Battlefield 1-hez túl közel kiadni), úgyhogy nem sok esély van a folytatásra, akármit is írt szeptemberben a Twitteren a Respawn (akármit is mondanak a többiek, a Titanfall a stúdió DNS-ének középpontjában áll, és ki tudja, hogy mit tartogat a jövő).

Úgyhogy ne nagyon bizakodjunk.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu