Titanfall 3? Most végre kibökte a Respawn, hogy várhatjuk-e a várva-várt folytatást! [VIDEO]

Jason Garza, a Respawn Entertainment közösségi koordinátora nyilatkozott a Titanfall saga lehetséges új részével kapcsolatban.

 

Amióta az Apex Legends „helyettesíti” új Titanfall részt, a gamer közösség türelmetlenül várta a frissítéseket egy esetleges Titanfall 3-mal kapcsolatban. A Respawn Entertainmentnek azonban más tervei vannak, kommentálta Jason Garza közösségi koordinátor egy élő adás során.

Ez az adás szeptember 20-án történt, ahol Jason Garza kérdezték, hogy „bármit mondjon már Titanfallal kapcsolatban”, amelyre viccesen azt válaszolta, hogy ez egy régi játék, sok mechával. Aztán félrerakta a tréfarépát és a következőt kommentálta:

„Ne reménykedjetek!”

„Ezt már korábban is mondtam. Nem dolgozunk semmin ezzel kapcsolatban. Nincs semmi . Sok más cím van, amin dolgozunk”.

Ezt a választ követően valaki azt kommentálta, hogy „ideje feladni, hogy a Titanfall megjavuljon”. Ez a személy a Titanfall 2 közelmúltbeli hackerproblémáira utalt, sőt, odáig ment, hogy egy állítólagos exploit, amely mások számítógépeit célozta meg . Garza azonban megemlítette, hogy csak a sorozat jövőjére utalt, és dolgoznak ezeken a problémákon.

Nem csak a Titanfall van bajban, mert bár ez egy másik téma, az Apex Legends is szenved, mióta kirúgták egy tizennégy évvel ezelőtti kommentárjáért az egyik lead designerét.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu