Chris Pratt egy memóriazavaros tengerészgyalogos az Amazon The Terminal List című sorozatában

MOZI HÍREK – Több képen is láthatjuk Chris Prattet az Amazon Prime Video The Terminal List című sorozatában.

 

Több újonnan közzétett képen láthatjuk a Jurassic World Dominion és A galaxis őrzői Vol. 3 sztárját, Chris Prattet az Amazon Prime Video hamarosan induló sorozatában, a The Terminal Listben. A képek az EW 2022-es nyári előzetesének részeként érkeznek, a The Terminal Listben Pratt egy Navy SEAL-t alakít, aki nem bízik a memóriájában.

A Jack Carr azonos című regénye alapján készült The Terminal List James Reece-t (Chris Pratt) követi. Miután egy titkos küldetés során a Navy SEAL-ekből álló teljes szakaszát megtámadják, Reece ellentmondásos emlékekkel tér haza a családjához, amelyek kérdéseket vetnek fel a bűnösségével kapcsolatban. Ahogy új bizonyítékok kerülnek napvilágra, Reece felfedezi, hogy sötét erők dolgoznak ellene, amelyek nemcsak az ő, hanem szerettei életét is veszélyeztetik.

Ezek az első képek a The Terminal Listből több képet is kínálnak a központi figurát alakító Prattről: a színész és akcióhős a Navy SEAL egyenruhájában és később a kórházban is látható, ahol vélhetően kísérletet tesz arra, hogy kiderítse, mi is zajlik pontosan a fejében.

A képeken a mellékszereplők egy részét is jól szemügyre vehetjük, köztük Taylor Kitsch-et Ben Edwards szerepében és Constance Wu-t Katie Buranek szerepében. A The Terminal List többi szereplője: Jeanne Tripplehorn mint Lorraine Hartley, Riley Keough mint Lauren Reece, Patrick Schwarzenegger mint Donny Mitchell és Jai Courtney mint Steven Horn.

A The Terminal List egy olyan projekt, amelyet mind Chris Pratt színész, mind Antoine Fuqua rendező, aki leginkább a Kiképzés napja, A csodálatos hetes és Az egyenlősítő franchise-ból ismert, már régóta szeretne a vásznakra vinni. Egy időben mindketten meg akarták szerezni a regény jogait, Fuqua pedig így nyilatkozott: „Chris felhívott, és azt mondta: ‘Hé, Terminal List’. Erre én: ‘Igen, megpróbálom megszerezni.’ Erre ő: ‘Nos, miért nem veszem meg én, és csináljuk meg együtt?’ Erre én: „Gyerünk! Ennél jobban nem is passzolhatott volna.”

Antoine Fuqua reméli, hogy a The Terminal List című filmmel franchise-t indíthat el.

Fuqua némi betekintést engedett a történetbe és a különféle drámákba is, amelyekkel Chris Pratt Navy SEAL-je foglalkozni fog. „Ez egy pszichológiai akció-thriller, amiben találgathatsz, hogy az illető vajon a valósággal foglalkozik-e vagy sem” – mondta Fuqua. „Nemcsak a valós életben vele történtek összeesküvésében kell eligazodnia, hanem abban is, hogy mi történik az elméjében”.

Az Equalizer rendezője azt is reméli, hogy a The Terminal List nyomán egy franchise-t is létrehozhat: a filmrendező Jack Carr további regényeinek adaptálásában reménykedik. A The Terminal List megjelenése óta a szerző több további könyvet is írt, amelyek ugyanabban a világban játszódnak, így Fuqua bőven lesz mivel dolgoznia. „Én és Chris mindig is úgy tekintettünk erre, mint egy nagy filmre” – magyarázta. „Valójában, ha lett volna rá időm, minden epizódot egyetlen nagy filmként csináltunk volna meg Chrisszel. Szóval jó móka lenne folytatni a történetet.”

A The Terminal List premierje a tervek szerint július 1-jén lesz a Amazon Prime-on.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu