Hivatalos: jön a Resident Evil 4 Remake – íme a trailer és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A Capcom azt is megerősítette, hogy a Resident Evil 4 frissített változata kompatibilis lesz a PS VR 2 virtuális valósággal.

 

 

Íme a State of Play első nagy meglepetése: a Resident Evil 4: Remake valós, és az első PlayStation 5-ös trailer egyben a megjelenési dátumot is elhintette a régóta pletykált projekttel kapcsolatban, amely éppen egy évvel ezelőtt kelt újra életre a Meta Quest 2 virtuális valóság adaptációjával.

A Capcom az eseményt azzal indította, hogy bejelentette a megjelenési dátumot: 2023. március 24.

Ezt követően egy nagy R flamenco zenével kísérve gyakorlatilag minden kérdésre választ adott. A Resident Evil 4 újgenerációs grafikával és speciális, csak a VR-technológiára szabott tartalommal tér vissza.

„Azt szeretnénk, hogy a játék ismerős legyen a sorozat rajongói számára, ugyanakkor új élményt nyújtson.” – Capcom

És hogy mi az újdonság a klasszikus túlélőhorrorhoz képest? „Ezúttal egy élvonalbeli, 2023-hoz igazított túlélőjátékot fejlesztünk, de megtartjuk az eredeti játék lényegét. Szeretnénk, ha a játék ismerős lenne a sorozat rajongói számára, ugyanakkor új élményt is nyújtana. Ezt úgy érjük el, hogy újragondoljuk a játék történetét, miközben megőrizzük a játék fejlesztésének lényegét, modernizáljuk a grafikát és az irányítást a mai kor színvonalához igazítjuk.”

Leon S. Kennedy nagy kalandját néhány rövid videóklipben mutatták be, amelyek ízelítőként szolgálnak abból, hogyan is néz ki a játék a Capcom RE Engine-jével. A játék PC-re a Steamen keresztül, PS5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg, kizárva az előző generáció konzoljaira, vagyis PS4-re és Xbox One-ra való megjelenést.

Forrás: PlayStation.Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu