A farkas gyermekei szereplői és rajongói kampányt indítanak a törölt HBO Max sorozat megmentéséért

MOZI HÍREK – Szinte sokkolta a rajongókat, hogy az HBO Max törölte A farkas gyermekei című sci-fi sorozatot, amelynek producere és „szellemi atyja” Ridley Scott volt és amelynek szereplői most összefogtak, hogy valahogy megmentsék azt.

 

Az HBO Max egyik első eredeti sorozatát, A farkas gyermekeit – amely először 2020-ban mutatkozott be – a kritikusok elismerése és jelentős nézettség mellett (nekünk is nagyon tetszett), nemrég törölte a streamingszolgáltató. A farkas gyermekei második évadát az év elején sugározták, és a kritikusok jelentős előrelépésként értékelték elődjéhez képest. A második évad fináléja pedig egy hatalmas cliffhangerrel zárult, és számos égető kérdést hagyott a rajongókban. Bár a váratlan döntés okát nem pontosították, a hírek szerint a Warner Bros. Discovery fúziója áll a háttérben, ami már több más törlést is okozott.

A farkas gyermekei Aaron Guzikowski (Prisoners) alkotása, és két androidot követ, akik emberi gyerekeket nevelnek egy felderítetlen bolygón, miután a Földet elpusztította egy vallási háború. Ridley Scott a sorozat producere. A farkas gyermekei főszereplői Amanda Collin, Abubakar Salim, Travis Fimmel, Niamh Algar, Winta McGrath és Matias Varela. A sorozat az első évad fináléjában vesztett a csillogásából, de a ragyogó második évad bőven kárpótolt érte.

A Farkas gyermekei kissé sorozat ambíciója és eredeti sci-fi története révén hűséges rajongótábort szerzett magának. És ahogy az várható volt, a színészektől kezdve a rajongókig mindenki iszonyú dühös, amiért a sorozatot leállították.

Abubakar Salim, aki A farkas gyermekei férfi androidját, Apát alakítja, elsőként jelentette be a sorozat megszüntetését, és arra buzdította a rajongókat, hogy a #RenewRaisedByWolves üzenetben fejezzék ki támogatásukat. Niamh Algar és Winta McGrath is csatlakozott a mozgalomhoz, és az Apple TV+, az Amazon és más streamingszolgáltatók jelzéseivel a Raised by Wolves megmentése érdekében.

Van egy Change.org petíció és egy Reddit-felhívó csoport is a Raised by Wolves megújítása érdekében, amit a sorozat rajongóinak mindenképpen érdemes megnézniük.

 

Még mindig van remény arra, hogy A farkas gyermekei új otthonra találjon.

 

Abubakar Salim szerint van remény arra, hogy A farkas gyermekei megkapja a 3. évadot, bár egy másik streaming szolgáltatáson, mivel az HBO Max úgy tűnik, hogy végleg kikerült a képből. Salim szerint Ridley Scott és csapata keményen dolgozik azon, hogy a Raised by Wolves-t más otthonokba is bevásárolja, és ha elég sok rajongó szólal meg, akkor reális esély van arra, hogy a sorozat újjáéledjen. Íme, mit árult el Salim az eredeti tweetekben:

„Miközben beszélgetünk, Scott Free és az alkotók azon vannak, hogy a sorozatot más otthonokban is folytassák – megosztva a sorozat fogadtatását és vonzerejét más mesélőkkel. Tagadhatatlan, hogy olyan időket élünk, amikor a közösségi hang ereje képes változást hozni. Sok olyan eset volt, aminek kollektíven tanúi lehettünk, ahol ez megtörtént, néhány, ami eszembe jut, a The Expanse, a Top Boy, valamint a jó öreg Synder… Szóval cselekvést kérek. Látom a tiszta szeretetet, a szenvedélyt és a kérdéseket (túl sok), amelyek nap mint nap felmerülnek a Twitteren A farkas gyermekei kapcsán. Most azt kérem, hogy továbbra is, és még nagyobb erővel mutassátok ki ezt az őszinte szeretetet itt, ott és mindenhol, miközben keressük azt az új otthont.”

Ahogy Salim is említette, a múltban volt már rá példa, hogy egy csatorna hirtelen leállított egy jól menő sorozatot, hogy aztán egy másik csatorna vegye meg, ilyen volt például a Lucifer és a The Expanse. A farkas gyermekei alkotója, Aaron Guzikowski márciusban az ET-nek elárulta, hogy már majdnem kész van a harmadik évad írásával, de megerősítette, hogy a sorozatnak még nem adtak zöld utat. Tekintve, hogy A farkas gyermekei jövője már meg van rajzolva, és ahogy a második évad lezárult, a rajongók megérdemlik a lezárást. Remélhetőleg valamelyik másik csatorna folytatja a sorozatot.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu