The Texas Chainsaw Massacre: brutális új trailerrel jelentkezett a multis horrorjáték! [VIDEO]

A Gun Media közelgő, The Texas Chainsaw Massacre többjátékos horrorjátéka új gameplay trailert kapott a második Xbox bemutató során.

 

 

A The Texas Chain Saw Massacre (A texasi láncfűrészes mészárlás) a mozitörténet egyik legnagyobb hatású slasher filmje. Megjelenésekor ugyan komoly vitát kavart, mégis dicsérik társadalmi kommentárjaiért és azért, mert számos gyakori horrorfilmes műfaji trópust megalapozott. Bár a franchise legutóbbi filmje talán nem keltett túl nagy feltűnést, a Friday the 13th: The Game kiadója továbbra is folytatja az 1973-as klasszikus alapján készülő játékát.

A Gun Media tavaly decemberben, a 2021-es Game Awards során jelentette be a The Texas Chainsaw Massacre-t.

A Friday the 13th-hoz hasonlóan aszimmetrikus többjátékos játék, amely a keddi Extended Xbox Showcase során kapott egy új gameplay trailert. Annak ellenére, hogy kevesebb, mint egy perces, némi ízelítőt ad a rajongóknak arról, hogy mire számíthatnak, amikor a játék jövőre megjelenik.

A Friday the 13th: The Game és a Behaviour Interactive Dead by Daylight című játékához hasonlóan a játékosok vagy a gyilkos, vagy a potenciális áldozatok szerepét veszik át. A The Texas Chainsaw Massacre esetében előbbiek az ikonikus Bőrpofa és kannibalista családjának többi tagja. A legújabb trailer néhány példát mutat arra, hogy a játékosok hogyan fogják ezt csinálni: az „áldozat” játékosok lopakodnak, futnak és rejtőzködnek, miközben a farm szobáiban és alagútjaiban navigálnak. A „Család” üldözőbe veszi őket, rejtekhelyeket keresve és lesből támadva, miközben közelednek a gyilkoláshoz.

A fejlesztők eddigi bemutatói alapján a The Texas Chainsaw Massacre játék ugyanazt az alapformátumot követi, mint a Guns Friday the 13th című játék.

Az áldozatok csapdába esnek egy elszigetelt, a film ihlette helyszínen, és össze kell fogniuk a menekülés érdekében. Egy potenciális ráncfelvarrás azonban abból adódik, hogy a The Texas Chainsaw Massacre nem egy, hanem egy egész gyilkos családot követ. A Sawyer család több tagja, akiket a játékban Slaughter Family-nek hívnak, megjelenik a trailerben. Az azonban nem világos, hogy ők egymással kölcsönhatásba léphetnek-e, és ha igen, hogyan.

Az egy mindenki ellen-dinamika remekül működött a Friday the 13th és a Dead by Daylight esetében. A Gun Media azonban úgy dönthet, hogy a következő játékánál valami másképp csinálja. Remélhetőleg a rajongók legkésőbb a játék jövő évi megjelenése előtt jobb képet kapnak majd róla, pontosan mire is számíthatnak.

Forrás: Videojuegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu