Kampec van a Heroes of the Stormnak!

Bár az ingyenes hősök forgatása és a balanszoló frissítések nem állnak le, lényegében ennek a MOBÁnak annyi!

 

2018-ban a Blizzard a fjelesztők egy részét elterelte a Heroes of the Stormról, majd kivitte a kerti bódé mögé az eSport-bajnokságát, a Heroes Global Championshipet, amit képletesen ott tarkón is lőtt. Ezt a játékosok nem vették valami jó néven. 2019-ben aztán a fizetős lootboxokat is lerúgta „a hóviharos csapat” a lépcsőn, így már csak a játékon belüli pénznemmel lehet megszerezni őket. Aztán lassan, de azért így-úgy még módosult a játék (az Overwatchból Mei, továbbá a közelharcra termett bérgyilkos Qhira bejutott a játékba), és egy-két event is volt (pl. cyberpunk téma).

Nos, ezek nem folytatódnak. A Heroes of the Storm blog legújabb bejegyzése szerint a hét éve megjelent MOBA új tartalmakat nem kap; forgatják az ingyenes hősöket, meg a balanszolásra szánt patchek is jönnek, de ennyi az egész. A bejegyzés szerint a StarCrafthoz és a StarCraft II-höz hasonló „lélegeztetőgépes” támogatásra áll át itt is a Blizzard. Új megvásárolható tartalma nem érkeznek, és a jövőbeli patchek a kliens fenntarthatóságára, a bugjavításokra is törekedni fognak.

A jövő héten érkező patch-csel a hűséges játékosok ajándékot is kapnak, ugyanis jön egy Epic Arcane Lizard mount. A Blizzard még megköszönte a Heroes of the Storm kitartó játékosainak a támogatását, ugyanis a cég szerint ez az egyik legszenvedélyesebb közösségük, és emiatt hálásak az elkötelezettségük és támogatásuk iránt, és a jövőben is remélik, hogy a most már bátran veteránnak hívható játékosok ezután is a Nexusban tartózkodnak majd.

Az időzítés nem szerencsés: nemrég beszámoltunk arról, hogy Mike Ybarra, a Blizzard elnöke kiemelte, hogy a cég már nem PC-központú. (Meg védte a hátsóját azzal, hogy a Diablo Immortal játékosai „túlnyomó többségben” ingyenesen teszik ezt…) Nos, ez egyfajta bizonyítéka a stílusváltásuknak. A vihar hősei tehát le lettek teperve, maradt nekik a lélegeztetőgép.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu