Single-player FPS-n dolgozhat a Respawn – vajon ismert univerzumban játszódik majd?!

A Respawn embereket szeretne felvenni, akik az EA népszerű battle royale-ja, a Titanfall univerzumában játszódó új címen dolgoznának.

 

 

A Respawn Entertainment egy új egyjátékos FPS-t fejleszt, amely az Apex Legends univerzumban játszódik, vagyis a Titanfall-sorozattal közös univerzumban. Ezt az EA saját házi stúdiója árulta el, miután egy álláshirdetésről szóló híreket követően kiderült.

Egyelőre nagyon kevés információ áll rendelkezésre, amiből többet tudhatnánk a dologról, de az ajánlat célja egy vezető rendszerszervező felvétele egy „az Apex univerzumban játszódó FPS címhez”. A tervező feladatai közé tartozik a legkülönfélébb munkák ellátása, beleértve az ütközésekkel, fizikával és hanggal kapcsolatos rendszereket.

Ez ráadásul kiegészíti azt az állásajánlatot, amelyet Mohammad Alavi, a Respawn kreatív igazgatója egy évvel ezelőtt tett közzé a Twitteren:

„Egy új egyjátékos kalandot fejlesztünk a Respawn Entertainment számára.”

„Kicsi, de ambiciózus csapat vagyunk, akik nagyot álmodnak és hullámokat vetnek. Gyere és dolgozz velünk. Érdemes megemlíteni, hogy az ajánlat már nem elérhető.”

Továbbá, ahogy a Dexerto beszámol róla, az ajánlatban az szerepelt, hogy „egy új egyjátékos kalandról van szó a Respawntól”. Mindezek ellenére több oka is van annak, hogy a franchise-t további címekkel folytassák, mégpedig az az átütő siker, amit a battle royale Apex Legends aratott az EA számára, többmilliós bevételt hozva nekik.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu