A Red Dead Redemptionból John Marston szinkronszínésze élőben fogja közvetíteni, ahogy játszik a játékkal [VIDEO]

John Marston szinkronszínésze, Rob Wiethoff élőben közvetíti, ahogyan maga játszik a Red Dead Redemptionnel, és elárulta, hogy még sosem játszott a játékkal.

 

Még 2010-ben jelent meg világszerte a Red Dead Redemption videojáték-konzolokon. A játék hatalmas sikert aratott a Rockstar számára, és könyvtárának egyik legszebb kiegészítőjeként tartják számon. Az egyik jelentős aspektus azonban, ami a játékosok körében kattintott, az John Marston karaktere volt a Red Dead Redemptionben, akinek Rob Wiethoff adta a hangját.

A Red Dead Redemptionben John Marston a játék főszereplője. A korábbi törvényen kívüli, aki megpróbált jó útra térni, Marstont gyakorlatilag megzsarolták, hogy elvégezze a játék főellenségének, Edgar Rossnak a piszkos munkát, aki arra kényszeríti, hogy levadássza régi bandájának túlélő tagjait. A karakter összeveszett ezekkel a tagokkal egy rosszul sikerült rablást követően, amelyet a Red Dead Redemption 2 című előzményfilmben részleteztek. Végül Edgar Ross megöleti John Marstont, amit gyakran a játékvilág egyik legjobb halálának tartanak.

John Marston szinkronszínésze, Rob Wiethoff a Red Dead Redemption 2-ben és az első játék DLC-jében, a Red Dead Redemptionben is megismétli a szerepet: Undead Nightmare: Undead Nightmare. A második játék végén, Arthur Morgan halála után John lett az elsődleges játékos karakter a történet utáni tartalomban. Annak ellenére, hogy a játék közel tizenkét évvel ezelőtt jelent meg, Rob Wiethoff soha nem játszott az első játékkal, de ez hamarosan megváltozik. Wiethoff egy nemrég megjelent TikTok-posztban elárulta, hogy először fogja streamelni az első játékot.

A posztban Rob Wiethoff elárulta, hogy a játékot Dan Allennel, a Dan Allen Gamingtől fogja streamelni. A Red Dead Redemption sztárja elárulta, hogy nemrég készített egy interjút Allennel, ami a beszélgetésre késztette. Wiethoff továbbá kijelentette, hogy az egyik ok, amiért sosem játszott a játékkal, az az volt, hogy borzalmas volt benne, és nem volt rá ideje. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy kommentálja a Red Dead Online helyzetét. A streamre vasárnap, keleti idő szerint délelőtt 10 órakor kerül sor.

A szerep sikere ellenére Rob Wiethoff a Red Dead Redemption játékokon kívül nagyon kevés szinkronszínészi munkát végzett. Szerepelt még a Codename Cygnus című interaktív rádiójátékban, és volt néhány kisebb szerepe olyan filmekben, mint a 2006-os Bruce Willis-film, a 16 blokk. Miután befejezte a munkát az első játékon, úgy döntött, hogy az értékesítés és az építőipar felé fordul, hogy több időt tölthessen a családjával. Ugyanakkor szívesen visszatérne John Marston szerepébe egy újabb Red Dead Redemptionben, ha erre lehetősége adódna.

@rob_wiethoff Click the link in my bio for a direct route to party with us! #danallengaming #reddeadredemption #playthrough #johnmarston #welcometothecoop ♬ original sound – rob_wiethoff

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu