[GC 2022] A High On Life leverte a Forspoken már amúgy is alacsony lécét [VIDEO]

Miközben a Luminous Productions játékának szövegén felszisszentünk, nem tudtuk, hogy a Squanch Games produktuma meg sem erőltette magát, annyira képes volt a Forspoken szintjét alulmúlni!

 

A héten két játék írási stílusa is gyakori téma volt a Twitteren (legalábbis külföldön), ugyanis a Forspoken után a High On Life volt az, aminek hallatán csak a fejünket tudjuk fogni, mert azért ehhez már valamilyen tudás kell, hogy ennyire hányingert kaphassunk a videóban hallható dumától. Mivel a téma további magyarázatot igényel, neki is látnánk…

Szóval a lenti videó az IGN jóvoltából egy részletet mutat a High on Life-ból azzal a megjegyzéssel, hogy „ez a játék nem fél a videojátékos illetlenség szintjén átlépni”, miközben a felvételen azt láthatjuk, hogy a játékos karakterének kezében levő élő fegyver (nem véletlenül van arca: ez a puska beszélni is tud) párbeszédet kezdeményez egy kissrácnak tűnő földönkívülivel (egy kis küklopsszal?). Már ez a felállás is gusztustalan, de ezen ront, hogy a gyerkőc azt szeretné, ha le lenne lőve, mire a fegyver erősen tiltakozik, de a ravasz meghúzása után jó tizenöt másodpercig képletesen veri a fejünket a falba, hogy jaj, lelőttél egy gyereket. Mindezt egy, főleg a gyerekeknek szánt grafikai stílusú videojátékban…!?

Nem véletlen, hogy volt, aki kiemelte, hogy a High on Life fiókja egyike volt azoknak, akik a Forspoken párbeszédén röhögtek, és az valóban rossz volt. A tweet írója hozzátette, hogy Justin Roilandnak talán egy olyan viccet kellene túlzottan kifejtenie és megmagyaráznia, ami arról szól, hogy bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű. Igaz, hogy volt, aki eközben megvédte a High on Life-ot, mert szerintük ez nem veszi komolyan magát úgy, ahogy a Forspoken teszi.

Akár komolyan veszi magát, akár nem, nem biztos, hogy pont egy olyan jelenetet kell bemutatni egy játékból, amiben egy fiatal karaktert ölhetünk meg. Még akkor is, ha komolytalanul történik ez.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu