Uncharted: Legacy of Thieves Collection: kiszivárgó PC-s dátum és rendszerigény

Az Uncharted 4: A Thief’s Endet és az Uncharted: The Lost Legacy-t magába foglaló kollekció (ami PlayStation 5-ön már január 28-a óta elérhető) nagy eséllyel megkapta végleges PC-s megjelenési dátumát.

 

Nem, nem a Sony Interactive Entertainment közölte, hogy mikor jön Nathan Drake utolsónak szánt története és annak önálló kiegészítője PC-re, hanem az Epic Games Store-on bukkant fel az előrendelői bónusz szekció (ami azóta el lett távolítva). Ebben azt említik, hogy aki előrendeli a pakkot, akkor Sully új, hidroplánhoz hasonlító siklóernyőjét kaphatjuk meg a Fortnite-ban…

De a jellemzés kiemeli, hogy a „PC-re remasterelt és optimalizált” Uncharted: Legacy of Thieves Collection „október 19-én érkezik”. Az előrendelés állítólag valamikor szeptemberben indul (itt XX-et írtak napként, tehát még ők se tudják), és azonnal megkapjuk a plusz tárgyat a Fortnite-ban, aki pedig türelmes, a Fortnite boltjában november 17-étől megtalálhatja. „A Fortnite-ban a szürke és vízzöld Goose spirálszerűen a játékos felé emelkedik, amikor a buszból leesik, és hagyja, hogy a játékosok a törzséről lelógó markolatokba kapaszkodjanak, majd a kétpropelleres gépet az általuk megfelelőnek ítélt leszállási zónába irányítsák. A lenyűgöző siklóernyő csatlakozik a többi Uncharted-témájú kozmetikumhoz, köztük Nathan Drake és Chloe Frazer ruháihoz, egy emote-hoz és két aratóeszközhöz, amelyek az év elején jutottak el a játékba,” írja a jellemzés.

Kiszivárgott a rendszerigény is (amit azóta a Steamről és az Epic Games Store-ról is lepucoltak a dátummal együtt).

 

Minimum rendszerigény (720p, 30 FPS, közepes beállításokkal)

  • Operációs rendszer: Windows 10 (x64, de ezt nem említik; minimum v1903)
  • Processzor: Intel Core i5-4430 vagy AMD Ryzen 3 1200, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 960 (4 GB VRAM-mal) vagy AMD Radeon R9 290X (4 GB VRAM-mal), vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 126 GB (SSD ajánlott)

Ajánlott rendszerigény (1080p, 30 FPS, magas beállításokkal)

  • Operációs rendszer: Windows 10 (x64, de ezt nem említik; minimum v1903)
  • Processzor: Intel Core i7-4770 vagy AMD Ryzen 5 1500X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM-mal) vagy AMD Radeon RX 570 (4 GB VRAM-mal), vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 126 GB SSD-n!

 

Még nem hivatalos, de így október 19-én jöhet az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-re.

Forrás: Gematsu, DSOGaming

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu