WoW: Wrath of the Lich King: felújított animációkkal és egy csodás replikával készül a Blizzard! [VIDEO]

A World of Warcraft a Wrath of the Lich King Classic pompás 4K-s, újrakevert átvezető animációkkal érkezik, valamint egy elképesztő replika kardot is birtokukba vehetnek a szerencsések…

 

 

A Wrath of the Lich King a World of Warcraft történetének egyik legjobban várt és legkedveltebb bővítménye. Most, hogy a World of Warcraft Classichoz is érkezik ez a kiegészítés, a játékosok mindenhol újra átélhetik az MMO életének egyik legemlékezetesebb fejezetét.

Maga a Wrath of the Lich King cinematic a Lich King hatalmának hátborzongató bemutatása. Ez a 4K-ban renderelt kísérteties jelenet ugyanolyan hihetetlen, mint az eredeti megjelenésekor volt.

A World of Warcraft rajongók rengeteg fantasztikus mozgóképből lakmározhattak a Wrath of the Lich King Classic megjelenését megelőző héten. Alig néhány nappal korábban a WoW bemutatta a hivatalos „Journey” trailert. Ezt a renderelt mozgóképet Hurricane készítette, egy híres World of Warcraft művész, aki a játék történetének számos raidjéhez készített egyedi mozgóképeket. A csodálatos cinematic a Wrath of the Lich King nosztalgikus esszenciáját ragadja meg, és a World of Warcraft közösség tagjainak karaktereit mutatja be.

 

 

 

 

A World of Warcraft rajongók nagy örömmel fogadták a Wrath of the Lich King remastered trailerét. Az eredeti annyira jó volt, hogy sok rajongó azt mondta, alig tudta megkülönböztetni, és megerősítette, hogy az átvezetőtől még mindig elállt a lélegzetük. Sokan állították, hogy a Wrath of the Lich King cinematic nem csak a legjobb WoW-animáció, hanem a játéktörténelem egyik legjobbja.

 

Bejön a Frostmourne? Most a tiéd lehet!

 

A World of Warcraft a Wrath of the Lich King Classic megjelenéséhez időzítve végre felfedte Frostmourne, a Lich King hírhedt pengéjének hivatalos replikáját, amelyet előrendelésre lehet majd megvásárolni. Azonban ahogy Arthasnak a lelkébe került, úgy ennek a hihetetlen World of Warcraft gyűjtői darabnak a megszerzése is borsos árat követel.

A Frostmourne Premium Replica és a hozzá illő fali tartó jelenleg előrendelhető a Blizzard Gear Store-ban, és várhatóan 2023 februárjában kerül kiszállításra.

A Frostmourne 1500 dollárba kerül a játékosoknak, míg a fali tartó 200 dollárba, így a két gyűjtői darab ára adók és szállítás után közel 2000 dollárra rúg.

 

 

 

 

Maguk a World of Warcraft replikák őrületes minőségűek. A Frostmourne replika közel 120 cm hosszú, és majdnem nyolc kilót nyom! Rozsdamentes acélból, cink-réz ötvözetből és valódi bőrből készült, hivatalosan engedélyezett gyűjtői darabhoz eredetiségigazolás is jár. Maga a penge viaszvesztéses eljárással készült, gravírozással, marás-finomítással és kézi polírozással. A fali tartó fémből és gyantából öntött, és körülbelül három kilós.

Tekintve, hogy a Frostmourne már több mint 20 éve létezik, nem meglepő, hogy rengeteg más Frostmourne replika készült már különböző cégek és cosplayerek műhelyeiben. Ez a prémium replika a Blizzard első hivatalosan licencelt változata a rettentő rúnakardnak. A hivatalos minősítésnek azonban magas ára van: a Frostmourne Premium Replica két-négyszer annyiba kerül, mint a márkán kívüli változatok.

A Frostmourne Premium Replica előrendelése a tökéletes időben jelent meg.

A Wrath of the Lich King Classic a mai napon indul, és a játékosok ismét nekivághatnak a fagyos észak-kontinensnek, hogy felvegyék a harcot a Lich King erőivel.

Forrás: YouTube, Blizzard (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu