World of Warcraft: Dragonflight – nyilvánosságra hozták a megjelenés dátumát!

A World of Warcraft játékosok új magasságokba emelkedhetnek a Sárkány-szigeteken, amikor a Dragonflight novemberben megjelenik.

 

 

A World of Warcraft végre nyilvánosságra hozta a Dragonflight megjelenési dátumát. A játékosok 2022. november 28-án szállhatnak fel az égbe, hogy felfedezzék, mit kínál a World of Warcraft új kiegészítője.

A Dragonflight a World of Warcraft játékosokat a mesés Sárkány-szigetekre viszi – a sárkányfajok őshazájába.

A World of Warcraft kilencedik expanziós csomagja öt új zónát, 10 új szintet és egy új faj-osztály kombót tartalmaz: a dracthyr Evokert. A felfedezésen alapuló bővítmény rengeteg új tartalommal és rendszerrel bővül, beleértve az átdolgozott tehetségfákat és a dinamikus Dragonriding repülő hátasokat.

A World of Warcraft: Dragonflight béta jelenleg is zajlik, és valószínűleg a bővítmény megjelenéséhez közelebbi időpontig folytatódik. Ahogy közeledik, a kiegészítő több tartalma is eljut majd a nyilvános tesztterületre, így a játékosok már korán megtapasztalhatják a tartalmat. Ezen kívül a World of Warcraft bejelentette, hogy a Winds of Wisdom tapasztalati buff október 4-én visszatér, és a Pre-Patchig tart. A játékosok arra számíthatnak, hogy ez az 50%-os XP boost körülbelül három hétig lesz elérhető.

A Blizzard vonakodása láttán néhány játékos már attól tartott, hogy a Dragonflightot 2023-ig csúsztatják. Úgy tűnik, ezek a játékosok megnyugodhatnak, tudván, hogy az új kiegészítő kevesebb mint két hónapra van a hivatalos megjelenéstől. A béta részletei nagyrészt pozitívak voltak, és a játékosok nagy reményeket fűznek az új World of Warcraft kiadáshoz.

Azonban még mindig akadnak, akik aggódnak, hogy a Dragonflight még mindig nem lesz kész a novemberi megjelenésre.

A bővítményt először az év elején jelentették be, ami miatt sokan attól tartanak, hogy a World of Warcraft egy befejezetlen terméket ad ki. Ennek ellenére a World of Warcraft fejlesztőcsapata azt nyilatkozta, hogy a Shadowlandsszel párhuzamosan évek óta dolgoznak a Dragonflighton, és a játéknak teljes fejlesztési ciklusa volt.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu