Egy Baldur’s Gate-akció keretében most két legendás RPG-t osztogatnak mindössze 1 euróért!

Ha megrögzött RPG-rajongó vagy, feltétlenül olvass tovább, mert a Humble Bundle Baldur’s Gate saga-akciója talán téged is érdekelhet…

 

 

A Humble Bumble, amely már rendszeres szereplője az ilyen jellegű ajánlatoknak, volt olyan kedves, és egy 9 RPG játékot tartalmazó csomagot készített. A legalsó szinten a Planescape: Torment: Enhanced Edition és az Icewind Dale: Enhanced Edition áll. A többi cím a Baldur’s Gate saga-hoz tartozik – a cikk végén tételesen is felsoroljuk őket.

Előtte azonban muszáj megemlékeznünk ezekről a gyöngyszemekről! A Planescape: Torment 1999. december 12-én jelent meg PC-re, és közel 500 000 darabot adtak el belőle, de a minőségét tekintve sokkal több is lehetett volna. Fejlesztője a Fallout 2 elkészítéséért is felelős Black Isle Studios volt, de a játék jelentősen különbözik ettől a poszt-apokaliptikus kalandtól abban, hogy egy magával ragadóan furcsa fantáziavilágot alakított ki, amelyet karizmatikus karakterek népesítettek be.

 

 

 

 

Sok oka van annak, hogy ezek a játékok miért nagyszerűek, egyetlen tényező sem emelkedik ki a többi közül.

Mindegyik tökéletes harmóniában működik, hogy felejthetetlen játékot hozzon létre. A harcrendszer, a cselekvési szabadság, az erkölcsi döntések, a hősök testreszabhatósága és a történet olyan produktumot alkot, amelyet sokan nem fognak elfelejteni.

A másik cím az Icewind Dale: Enhanced Edition. A Baldur’s Gate „kistestvérének” tekintett, rendkívül hangulatos szerepjáték visszatér egy továbbfejlesztett, újdonságokkal teli kiadással a veteránok számára. Természetesen ez is remek alkalom arra, hogy belevágjatok ezekbe a klasszikusokba, ha RPG-rajongók vagytok.

Ez a cím az egyik legelhanyagoltabb, ha hatalmas RPG-kről van szó, de a régi iskola számára kötelező kiemelni a bravúrjait. A narratíva egy fantasy környezetben játszódik, ahol a cselekvés szabadsága volt a legfontosabb. Nagyon hasonlít a Baldur’s Gate-re, de ez nem von le semmit a játék mélységéből, történetéből és testreszabhatóságából.

 

 

 

 

No de mit is rejt pontosan ez a Humble Bumble RPG-csomag?

 

1 euróért megkaphatod a következőket:

  • Icewind Dale Enhanced Edition
  • Planescape: Torment Enhanced Edition

 

9,83 euróért megkaphatod:

  • Baldur’s Gate Enhanced Edition
  • Baldur’s Gate: Faces of Good and Evil
  • Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear
  • Baldur’s Gate II Enhanced Edition
  • Neverwinter Nights: Complete Adventures
  • 25% kedvezmény a MythForce-ra az Epic Games Store-ban való felhasználásra
  • Minden, amit az 1 eurós csomag tartalmaz

 

19,67 euróért megkapod: a következő játékokat:

  • Pathfinder: Wrath of the Righteous
  • Minden, amit a két fentebbi csomag tartalmaz

 

A Humble Bumble bizonyára tudja, hogyan kell időről időre örömet szerezni. Mint láthatjátok, ez az összeállítás igazi óda a klasszikus RPG-rajongóknak. Mindössze 1 euróért igazán megéri, hogy mindenki láthassa, miért is tekintjük mesterműnek ezeket az RPG-ket.

Forrás: Humble Bundle

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu