Sacha Baron Cohen a pletykák szerint egy „sátáni” antihőst játszik majd a készülő MCU-sorozatban

MOZI HÍREK – Régóta spekulálták, hogy Mefisto megjelenik a WandaVisionben. Most egy új pletyka szerint Mephistót állítólag a Borat sztárja, Sacha Baron Cohen fogja alakítani egy készülő MCU-projektben.

 

Egy friss pletyka szerint Mephisto érkezik a Marvel Moziverzumba. Erősen spekulálták, hogy a karakter a VandaVízióban fog feltűnni, mint Wanda Westview szorult helyzetének kiagyalója. Ez azonban nem így alakult. Idővel a WandaVision körüli spekulációk még azt is eredményezték, hogy Mephisto némileg viccnek számított a Marvel-fandom körében.

A gonosz lény még nem debütált az MCU-ban, de egy pletyka szerint egy jövőbeli projektben felbukkanhat, és a hírek szerint egy színész is csatlakozott a szerepére.

A MyTimeToShineHello nevű kiszivárogtató szerint a Borat és A diktátor sztárja, Sacha Baron Cohen a tervek szerint Mefisztót fogja alakítani a Disney+ várhatóan 2023 őszén megjelenő sorozatában, az Ironheartban. A sorozat főszereplője Dominique Thorne (Júdás és a Fekete Messiás) lesz Riri Williams, egy fiatal mérnök, aki a Marvel leírása szerint „a legfejlettebb páncélzatot készíti a Vasember óta”.

A kiszivárogtató továbbá azt állította, hogy Mephisto lesz a felelős azért, hogy The Hood megkapja a képességeit. The Hood, azaz Parker Robbins egy gonosztevő, akinek misztikus képességei a mágiával felruházott csizmából és köpenyből erednek. A tervek szerint az Ironheart című filmben fog feltűnni, ahol Anthony Ramos (In the Heights) fogja alakítani.

MyTimeToShineHello azt is kijelentette, hogy Mephisto várhatóan kiemelkedő jelenléte lesz az MCU-ban a jövőben: „Hosszú távon biztosan. Csak egy kis ízelítő [a ‘Vasszív’-ben]”.

A The Cosmic Circus’ Lizzie Hill is kitért a pletykára, a Twitteren nyilatkozva: „[Igen], úgy hallottam, és van némi bizalmam, hogy Sacha Baron Cohen részt vesz a ‘Ironheart’-ban. Úgy hiszem, hogy ő nem Dormammu, és hogy a Mefisztóról szóló pletykák igazak lehetnek. Az idő majd megmondja.”

Vicces módon a pletyka hatására Mephisto trendi lett a Twitteren.

Papíron furcsának tűnhet, hogy egy olyan nagyszabású, misztikus karaktert, mint Mephisto, állítólag egy olyan, látszólag technológiára koncentráló sorozatban mutatnak be, mint az Ironheart. A Marvel Studios azonban a D23 során (a Collideren keresztül) elárulta, hogy a sorozatban a technológia és a mágia között fog megmérkőzni.

Ezt figyelembe véve nem lenne kizárt, hogy Williams szólósorozatában Mephisto is feltűnik, még ha csak kis mértékben is. Mégis, mint minden pletykát, ezt az információt is fontos fenntartásokkal kezelni. Végső soron a legjobb, ha megvárjuk a Marvel Studios esetleges frissítését, vagy az Ironheart megjelenéséig.

Az Ironheart a tervek szerint 2023 őszén érkezik a Disney+-ra. Előtte Riri Williams élőszereplős debütál a Fekete Párducban: Wakanda Forever című filmjében, amely 2022. november 11-én kerül a mozikba.

Forrás: ComicBookMovie

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu