Razer Edge: íme az ár, és minden, amit tudunk az első 5G-s kézikonzolról!

TECH HÍREK – A Razer a Qualcommal és a Verizonnal együttműködve hivatalosan is bejelentette a Razer Edge-et, az új, teljesen 5G-re optimalizált kézikonzolt.

 

 

A Razer hivatalosan is bemutatta a Razer Edge-et, és bejelentette az új kézi játékrendszer árát és statisztikáit. A Razer az idei Razercon 2022-en is egy hordányi új bejelentést tett közzé, amelyek közül ez az eszköz az egyik legizgalmasabb.

A Razercon 2022 – a Razer évente megrendezésre kerülő, legújabb termékeit bemutató és különleges híreket bejelentő eseménye – keynote beszéde során Richard Hashim, a Razer mobil és konzol részlegének vezetője hivatalosan is bejelentette a Razer Edge kéziszámítógépet. Azt állítva, hogy „a Razer Edge-dzsel megalkottuk a végső kézi játékplatformot”, amelyet úgy terveztek, hogy egy minden egyben élményt nyújtson, és elérhetővé vált egy 5G és egy Wi-Fi változat is. A konzol valamikor januárban jelenik majd meg Amerikában. Az 5G-s verzió árát még nem jelentették be.

Viszont a csak Wi-Fi-s modell 399,99 dolláros, a Founders Edition pedig 499,99 dolláros árcédulával érkezik, amely a Razer Hammerhead True Wireless fülhallgatót is tartalmazza.

A kézikonzol mindkét konfigurációjához jár egy Razer Kishi V2 Pro kontroller, amely fejlett haptikus visszajelzést használ, hasonlóan a PS5 kontrollerhez, és képes lesz „több ezer AAA játék” futtatására, beleértve, az Android játékokat, és hozzáféréssel rendelkezik az Epic Games Store-hoz, a távoli játékalkalmazásokhoz, valamint az Xbox Cloud Gaming és az Nvidia GeForce Now alkalmazásokhoz. A Razer összefogott a Qualcommal, hogy a Snapdragon G3x Gen 1 lapkakészletet biztosítsa a páratlan androidos játékteljesítményt.

A Razer Edge 6,8 hüvelykes AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, amely 2400×1080-as felbontással és 144 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik, és zökkenőmentes válaszidőt, kiváló színkontrasztokat, kiterjesztett betekintési szöget és meglepően gazdaságos akkumulátor-üzemidőt biztosít.

A Razer Edge látszólag sok mindent kínál a játékosok számára, amiért izgulhatnak.

Egyelőre kérdés, persze, hogy a Valve népszerű Steam Deckjével, illetve a nagy sikerű Nintendo Switch-csel szemben megállja-e a helyét. A versenytársaihoz hasonló árával és a Verizon 5G Ultra Wideband-en futó első teljesen dedikált 5G kéziszámítógép kínálatával a Razer Edge olyan játékváltó lehet, amely új fejlesztéseket indíthat el más kéziszámítógépes rendszerek számára, hogy lépést tartsanak vele.

A konzol előrendelhető a Razer weboldalán 5 dollár előleg befizetésével.

Forrás: Razer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu