Henry Cavill visszatérhet a The Witcher-sorozatba? A rajongók petíciót indítottak!

MOZI HÍREK – Gyorsan közelít az 65 000 aláíráshoz az a petíció, amely követeli, hogy a Netflix hozza vissza Henry Cavill-t a The Witcherbe.

 

 

„Henry Cavill a The Witcher.” Eredetileg így reklámozta a Netflix a színész debütálását a sorozatban még 2019-ben. Sok rajongó most is így gondolja, annak ellenére, hogy Cavill ideje a szerepben véget ért. Ahogy manapság minden kiábrándult film- vagy sorozatszurkoló teszi, ez azt jelenti, hogy petíciót indítottak. Céljuk, hogy „rákényszerítsék” a Netflixet arra, hogy a Superman-sztárt visszahozza a szerepbe, amelyet (elvileg saját akaratából) elhagyott.

A Change.org petíció szerda éjfélig több mint 25 000 aláírást gyűjtött össze, a következő néhány órában a szám megduplázódott, és a cikk írásakor gyorsan megközelítette az 65 000-et. A petíció a következőképpen szól:

„Andrzej Sapkowski maga mondta Henry Cavillről: „Több mint elégedett voltam Henry Cavill megjelenésével a The Witcher szerepében, igazi profi. Ahogy Viggo Mortensen adta az arcát Aragornnak, úgy Henry adta az övét Geraltnak, és ez örökre így is marad”.

„Henry nem Superman miatt hagyja ott a The Witcher-t. A Netflix vezetői ismét súlyos döntést hoztak a rajongóknak való szállítás ellen. A The Witcher azért ilyen népszerű sorozat, mert a rajongók szeretik a könyvek és játékok forrásanyagát, amit az írók és a showrunner gyűlölnek, és aktívan gúnyolódnak rajta. Henry Cavill az egyik ilyen nagy rajongó, ő kívül-belül ismeri az egészet, és hű akart maradni Sapkowski világához, ezért is akarja a Netflix leváltani.”

„Mutassuk meg nekik tiszta számokban (és így elvesztett pénzben, mert őket igazából csak ez érdekli), hogy a Witcher-rajongók közül senki sem áll melléjük, és a The Witcher 3. évadának befejezése után elhagyjuk a sorozatot (és esetleg az előfizetésünket). A Netflix csak azért tud létezni, mert mindannyian azért fizetünk nekik havonta, hogy olyan tartalmakat készítsenek, amelyek szórakoztatnak minket, sajnos minden nyilvános információ arra mutat, hogy a gyártócsapat a rajongók – a mi – érdekeinkkel teljesen ellentétes döntéseket hoz.”

 

Henry Cavill-t a producerek utálhatták ki a The Witcher-ből?

 

A The Witcher azonnal hatalmas rajongótábort szerzett a Netflixen, ami a második évaddal és számos spin-offal csak tovább nőtt. Amikor Cavill október végén bejelentette, hogy a harmadik évad után elhagyja riviai Geralt szerepét, amit Liam Hemsworth vesz át, a rajongók kiakadtak. Cavill korábban arról beszélt, hogy a The Witcher hétéves tervvel rendelkezik, aminek akkoriban még örömmel vett részt. Így a sokkoló hírre, hogy elhagyja Geralt szerepét, senki sem volt felkészülve.

A bejelentés óta olyan pletykák terjedtek el, hogy Cavill, aki nagy rajongója a forrásanyagnak, elégedetlen volt a sorozat történetének és karaktereinek néhány változtatásával.

Bár a regényeket és a videójáték-sorozatot nem ismerők nem lennének okosabbak, úgy tűnik, hogy Cavill már a harmadik évad forgatásának megkezdése előtt összetűzésbe került a sorozat producereivel. Egyelőre nem erősítették meg egyértelműen, hogy végül ez vezetett-e Cavill távozásához a sorozatból. A petíció támogatói minden bizonnyal úgy gondolják, hogy a Netflixnek többet kellett volna tennie azért, hogy megtartsa sztárját.

Forrás: Change.org

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu