World of Warcraft: Dragonflight: sztárokkal, fotó-appal szítja a Blizzard a sárkány-mániát! [VIDEO]

Egy új World of Warcraft-reklám népszerű sztárszínészeket alakít át sárkányszelídítőkké, míg egy aranyos app is érkezett a Dragonflighthoz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szelfiket, képeket és videókat készítsenek a Dragonriding mountokkal.

 

 

Az egy hét múlva megjelenő Dragonflight bővítmény miatt a World of Warcraft felpörgeti reklámkampányait. Egy olyan reklámfilmmel készültek, amelyben számos népszerű sorozat főszereplői feltűnnek. Pedro Pascal, David Harbour és Lana Condor is látható egy új World of Warcraft: Dragonflight reklámfilmben, amelynek témája a bővítmény új Dragonriding rendszere.

Az új World of Warcraft reklámban a három sztár rövid, vicces jelenetekben mutatja be sárkányszelídítő képességeit.

Pascal egy repülőgép hangárba viszi az operatőrt, ahol bemutatja P.J.-t, a személyes lovaglósárkányát. Harbour pedig megmutatja neki Hollywood „titkát”, hogyan lehet nagy VFX-felvételeket készíteni a sárkánytűzzel a proto-drake-jából. Végül Kondor egy imádni való kutya mellett szaladgál, miközben hatalmas fogócskát játszik a saját drakónjával. Mindegyik sztárnak van egy-egy saját rövid reklámfilmje, de a World of Warcraft megosztotta mindhárom reklám együttes vágását, hogy a játékosok élvezhessék.

A három sztár reklámfilm a négyféle sárkánylovas társ közül hármat mutat be. Ezek a ptero-dragon, a proto-dragon és a drake. Amint a Dragonridingot feloldják a Dragonflightban, a játékosok feloldhatják és testre szabhatják személyes sárkánytársukat ezen sárkánytípusok bármelyikéből. Továbbá lesz egy negyedik típus is, a wyvern. A játékosok rengeteg különböző opciót oldhatnak fel a bővítmény során. Nem valószínű, hogy két Dragonriding-társ pontosan ugyanolyan lesz.

 

Fotózkodj sárkánnyal!

 

A WoW egy kiterjesztett valóság-élményt is elindított. Ennek keretében a játékosok sárkányokkal készíthetnek képeket és videókat. A Dragonflight virtuális valóság élmény már elérhető, és mindenki ingyenesen játszhat vele.

A játékosok könnyen hozzáférhetnek a „Get Your Own Dragon” élményhez, ha ellátogatnak annak speciális weboldalára.

Ha ott vagy, egyszerűen csak be kell szkennelni a QR-kódot egy mobileszközzel, hogy elindulhass. A játékosok egy gyors bemutatót kapnak az alkalmazás irányításáról, mielőtt a World of Warcraft élmény elkezdődik.

 

 

 

 

A World of Warcraft kiterjesztett valóság élménye egyszerű, de szórakoztató. A játékosok választhatnak egy Proto-Dragon, Highland Drake, Wylderdrake vagy Velocidrake között, akivel pózolhatnak. Miután ezt megtették, a játékosok aktiválhatják a kamerát, és elhelyezhetik a kiválasztott sárkányt a világban. A sárkányokat lehet pörgetni, mozgatni, és nagyobbá vagy kisebbé tenni. Az akciófotókhoz a játékosok még azt is megparancsolhatják nekik, hogy üvöltsenek, vagy összebújjanak néhány aranyos drakónikus háziállat-felvételhez. Sőt, a játékosok szelfit is készíthetnek sárkánytársukkal.

A négy sárkány, amelyet a játékosok a tapasztalat során választhatnak, előre elkészített példányai annak a négy sárkánytípusnak, amelyeket a Dragonflight új Dragonriding rendszerével lovagolhatnak.

A „Get Your Own Dragon” élmény nem teszi lehetővé a rajongók számára a sárkányok testreszabását. Ám a Dragonflight számtalan lehetőséget kínál majd a játékosok számára, hogy megtervezhessék a tökéletes hátasukat. Ezeket a testreszabásokat a küldetések, különleges kihívások, sőt a World of Warcraft: Dragonflight végjátékbeli dungeonjaiból és raidjeiből származó zsákmányok segítségével lehet feloldani.

A WoW-rajongóknak nem kell sokáig várniuk, hogy saját sárkányt kapjanak a Dragonflightban. A sárkánylovaglás röviddel a Dragon Isles-ra való megérkezés után feloldódik, így a játékosok már a szerverek november 28-i élesedésétől kezdve várhatják saját hátasuk testreszabását.

Forrás: Wowhead, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu