Durva PS Plus-szivárgás: ezek lehetnek a decemberi ingyenes játékok?!

A PS Plus-előfizetők állítólag három ingyenes játékot kapnak decemberben, az egyik ráadásul vadonatúj.

 

 

A 2022. decemberi ingyenes PlayStation Plus-játékok sora úgy tűnik, idő előtt kiszivárgott. A PS Plus-tagok hamarosan néhány nagy címet kaphatnak, köztük egy vadonatúj kiadványt.

A Dealabs felhasználó, billbil-kun jelentése szerint a Mass Effect Legendary Edition, a Biomutant és a Divine Knockout decemberben ingyenes lesz a PS5 és PS4 PlayStation Plus előfizetők számára.

Ezek a címek a hírek szerint 2022. december 6. és 2023. január 3. között lesznek ingyenesen elérhetők.

A szokásoknak megfelelően minden PlayStation Plus-előfizető, függetlenül a szintjétől, külön költség nélkül kaparinthatja meg a decemberi játékokat. Amíg a rajongók a decemberi katalógusfrissítésre várnak, addig a novemberi ingyenes játékokat, köztük a Nioh 2-t, a Lego Harry Potter Collectiont és a Heavenly Bodies-t is megkaparinthatják.

A Mass Effect Legendary Edition az eredeti három Mass Effect-játék frissített változatát tartalmazza. A Biomutant az Experiment 101 fejlesztőjének posztapokaliptikus akciójátéka, amelynek főszereplője egy mutáns harcos. A Divine Knockout eközben egy harmadik személyű harcjáték, amely fejlődő csataterekkel és több játékmóddal rendelkezik. December 6-án indul közvetlenül a PlayStation Plusra, ha a pletyka igaznak bizonyul.

Az előzmények alapján a Sony ma vagy holnap hivatalosan is bejelenti a decemberi ingyenes PlayStation Plus-játékokat, de addig is:

 

PS Plus ingyenes játékok 2022 decemberében (pletykák szerint):

  • Mass Effect Legendary Edition (PS4)
  • Biomutant (PS4, PS5)
  • Divine Knockout (PS4, PS5)

 

Elérhetőek december 6. és 2023. január 3. között.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu