World of Warcraft: Dragonflight: legendás sárkányok csapnak össze az új trailerben! [VIDEO]

Alexstrasza és Raszageth az égen küzdenek meg egymással! A Blizzard Entertainment egy új, előre renderelt cinematicot adott ki a World of Warcraft: Dragonflighthoz.

 

 

World of Warcraft: Dragonflight már javában zajlik, és a Blizzard Entertainment hagyományosan feltöltötte a bővítmény mozgóképes videóit a YouTube-csatornájára, hogy a játékosok élvezhessék. A kiegészítő kaotikus indulása ellenére sok World of Warcraft-rajongónak sikerült áttörnie az immár hírhedt hajó- és zeppelinutat a Sárkány-szigetekre. Az új kontinens rengeteg elképesztő történetet tartogat. Sokan már most kiválasztották kedvenc küldetéseiket. Ám az átfogó történet továbbra is a bosszúról, a testvéri rivalizálásról és a felemelkedésről szól, ahogy Alexstrasza felveszi a harcot Raszageth-tel, a „Viharevővel.”

Raszageth és a „Primalisták” jelentik a kezdeti fenyegetést, bár nem feltétlenül ő a Dragonflight végső főnöke.

A Dragonflight lenyűgöző játékbeli vágóképekkel rendelkezik. Ugyanakkor a Storm-Eater és Alexstrasza összecsapása hagyományos World of Warcraft filmes jelenetként készült. A „The Storm-Eater’s Fury” címet viselő, két és fél perces jelenetben Raszageth teljes erejét a Sárkánykirálynőre szabadítja, majdnem véget vetve uralmának, ha nem avatkozik be időben egy meglehetősen ellentmondásos WoW-karakter.

Wrathion a WoW-ban mindig is megosztó figura volt a közösség számára. Neltharion trónörököseként azt feltételezték, hogy ő fogja elfoglalni az Earth-Warder megüresedett trónját, és újjáépíti a Black Dragonflight-ot, hogy azzá váljon, ami korábban volt. A kiegészítő erősen kétségessé teszi ezt a feltételezést Sabellian és testvérpárja újbóli megjelenésével. Ezzel arra kényszerítve a játékosokat és magát Wrathiont, hogy megkérdőjelezzék, valóban megérdemli-e a trónt. A rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy a Dragonflight kibontakozása során vagy a Fekete Herceget, vagy riválisát támogassák a következő Dragon Aspect címért folytatott küzdelemben.

Ami Raszageth-et illeti, ő marad az első raid utolsó főnöke, és befolyása mindenhol érezhető a Dragonflight Season 1-ben.

Akárcsak előtte Sire Denathrius, a Mythic Keystone-dungeonok szezonális affixe is a Viharevő köré épül. Ez éppolyan izgalmas és villámló, mint maga a karakter. A World of Warcraft játékosok december 12-től, amikor a raid normál, heroic és mythic változata megnyílik, a Vault of the Incarnates-ben vehetik őt célba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu