World of Warcraft: Dragonflight: a PvP szuper, a teljesítmény problémás?!

A World of Warcraft: Dragonflight az égbe emeli a PvP-élményt Dragonriding talenttel, viszont még mindig számos technikai problémával küzd, amikre a Blizzard Entertainment is reagált.

 

 

A World of Warcraft játékosai, akik szeretik a PvP-t, a Dragonflight új Dragonriding talentjével az égbe vihetik a csatát! Sőt, a talent lehetővé teszi számukra, hogy kiüssenek más sárkánylovasokat a nyeregből.

A Dragonflight egy új, fizika alapú repülési rendszerrel bővült, a Dragonridinggal. A játékosok testre szabhatnak egy speciális sárkányhátast, majd felszállhatnak az égbe, és különleges képességek segítségével nagy sebességgel navigálhatnak a terepen. A játékosok a Dragon Isles-en glypheket gyűjthetnek, hogy a Dragonflightban fejleszthessék a Dragonriding-hátasukat.

Tekintettel arra, hogy a Dragonflight mennyire új, sok játékos nem is tudta, hogy milyen szórakoztató és vicces képességet oldhatnak fel a PvP-rajongó társaik legyőzésére.

A PvP harcok új módja ellenére a World of Warcraft: Dragonflight véget vet a Szövetség és a Horda közötti hosszú konfliktusnak. A két frakció összefog a Dragon Isles területén, hogy közös célért, a sárkányok megsegítéséért és az ősi történelem felfedezéséért dolgozzanak. Ennek ellenére a WoW-ban a PvP-nek hosszú története van. Mivel a War Mode továbbra is elérhető, és a Dragonflight Season 1-ben egy új aréna is érkezik, a PvP rajongóknak még mindig van mit várniuk az új kiegészítőben.

 

Sárkány helyett bugparádé?!

 

Alig néhány napja jelent meg a World of Warcraft: Dragonflight, de máris technikai problémák tömkelegéről számoltak be a játékosok. A Blizzard végre megtörte a hallgatását a témáról. Akárcsak az azt megelőző Wrath of the Lich King, a Dragonflight hajó- és zeppelinhibája is akadályozta, hogy a játékosok belépjenek az új kontinensre, a Dragon Islesre. Még azok számára sem volt menekvés a véletlenszerű kapcsolatmegszakításoktól és összeomlásoktól, akiknek sikerült átjutniuk. Úgy tűnik, a WoW szervereivel is gondok adódtak.

 

 

Egy új World of Warcraft-reklám népszerű sztárszínészeket alakít át sárkányszelídítőkké, míg egy aranyos app is érkezett a Dragonflighthoz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szelfiket, képeket és videókat készítsenek a Dragonriding mountokkal.

 

 

A Dragonflight indulásakor tapasztalt technikai problémák a játék első néhány órájához képest jelentősen lecsengtek, de még mindig jelen vannak, és a Blizzard Entertainment fejlesztőcsapata mindent megtesz a probléma orvoslásáért.

Az olyan problémák, mint például a felhasználói felület beállításainak eltűnése bejelentkezéskor, vagy az, hogy a játékosok nem tudták mozgatni a karakterük sorrendjét a kiválasztó képernyőn – mind-mind szerepet játszottak abban, hogy megakasztották az egyébként élvezetes élményt, és eddig csak a felét sikerült orvosolni.

A Blizzard mindenekelőtt egy átfogó jegyzetlistát tett közzé. Ez a WoW összes ismert problémáját elmagyarázza. Ezen felül egy hivatalos választ is közzétette a helyzetre. A csapat tisztában van a váratlan technikai problémákkal, amelyek a kiegészítő megnyitása óta merültek fel. A fejlesztők és a szervermérnökség megállás nélkül dolgozik azon, hogy a World of Warcraft játékosok számára ismét zökkenőmentes legyen a játék.

A Dragonflight igazi sikerét nem a premiert követő napokban mérik majd. Hanem abban, hogy a Blizzard milyen gyorsan javítja ki a hibákat.

Forrás: Reddit, World of Warcraft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu