World of Warcraft: Dragonflight: visszatérhet egy váratlan karakter?! [VIDEO]

A World of Warcraft küldetése, amelyet a Valdrakken Accord révén oldottak fel, egy váratlan karaktert állít vissza a történelem évkönyveiből a Dragonflightban.

 

 

A World of Warcraft egy váratlan karakter visszatérését készíti elő egy Renown kampányon keresztül a Dragonflight kiegészítő. Ez a WoW történeti fejezet a hírnévrendszeren keresztül nyílik meg a Dragonflightban.

Figyelmeztetés: az alábbiak nyomokban Dragonflight-spoilereket tartalmaznak!

A Dragonflightban a Valdrakken Accord Renown-láncon keresztül feloldott, The Silver Purpose nevű történet-küldetés során a játékosok segítenek az Aspectseknek elmélyedni a titkokba, amelyeket Tyr, a sárkánylovasok megerősítéséért felelős Titan Keeper hagyott hátra.

A küldetéssorozat eseményei arra utalnak, hogy a bukott Őrző valamilyen módon visszatér a jövőben.

Miután befejezték a Halls of Infusion dungeont a Dragonflightban és elérték a 11. Renown szintet a Valdrakken Accorddal, a játékosok szemtanúi lehetnek annak a jelenetnek az Aspects múltjából, ahol utoljára látták Tyr-t a halála előtt. A jelenet során Tyr egy különleges mérleget hagyott az Aspectsnél, amelyről tudta, hogy a jövőben még jól fog jönni. Miután véletlenül aktiváltak egy holografikus üzenetet Tyr-től, az Aspectek elviszik a mérleget Tyr kovácsműhelyébe, ahol a titán mechanizmusok segítségével a Keeper Tyr számára új testet kovácsolnak.

Sajnos Tyr élettelen teste nem rendelkezik Tyr emlékeivel és szellemével. A lemezek az Uldaman: Legacy of Tyr Dragonflight dungeonban maradtak. Ezek aktiválhatják ezt az új Tyr-t. Ám a játékosok nem tudják visszaszerezni őket az instancia során. Alexstrasza és a többi Aspect elhatározzák, hogy megtalálják a módját annak, hogy visszahozzák elesett barátjukat, hogy segítsenek nekik visszanyerni erejüket és legyőzni a Primalistákat.

A játékosok kíváncsiak arra, hogy maga Tyr is visszatérhet valamilyen módon a World of Warcraftba.

A Titan Keeper a Warcraft történelmének fontos történelmi alakja, aki hatalmat adott az Aspecteknek. Ő inspirálta az Ezüst Kéz Lovagjainak megalakulását. Az a lehetőség, hogy visszatér a reflektorfénybe, a játékosok számára a WoW történetének legősibb rejtélyeit hozhatja elérhető közelségbe.

Néhány játékos azonban nem bízik a Titan Keeper visszatérésében. Az Uldaman: Legacy of Tyr-en belül a lore könyvek legújabb felfedezései. Úgy tűnik, hogy Tyr indítékai és módszerei a dragonflightok felhatalmazására talán kevésbé voltak tiszták. Még annak ellenére is, hogy a küldetés során látszólag bajtársiasan viselkedtek. Amíg a World of Warcraft nem ad ki több patchet és történetet a Dragonflighthoz, a játékosoknak találgatniuk kell, hogy mi lehet a következő lépés Tyr és a Dragon Aspect-ek számára.

Forrás: Wowhead

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu