Megszűnik a The Witcher: Monster Slayer – a fejlesztőket is elküldhetik?!

Úgy tűnik, a The Witcher: Monster Slayer elkaszálásával a fejlesztő Spokko is bezár, és elbocsátások is lesznek.

 

 

A CD Projekt bejelentette, hogy a The Witcher: Monster Slayer, a tavaly debütált Pokémon Go-szerű szörnyvadászós játék leáll. Aki azonban még játszik, annak van egy kis ideje, hogy végigjárja az ösvényt. Ugyanis a leállás valójában csak 2023. június 30-án történik meg.

A The Witcher: Monster Slayer 2023. január 31-ig marad az App Store-ban és a Google Play-en, de nem kerül hozzá további tartalom.

Beleértve az új szörnyeket, páncélokat, küldetéseket, időzített és napi feladatokat vagy eseményeket. A játékon belüli boltban a valódi pénzzel történő tranzakciókat letiltják. Azonban a játékosok továbbra is vásárolhatnak tárgyakat a játékon belüli valutával, amivel még mindig rendelkeznek. 2023. június 30-án minden végleg offline lesz.

A Monster Slayer potenciálisan érdekesnek tűnt, amikor tavaly először megpillanthattuk, de végül nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Ez lesz a második CD Projekt-játék, amelyet 2023-ban zárnak le. A stúdió nemrég jelentette be, hogy a Witcher-alapú CCG, a Gwent fejlesztése is befejeződik 2023 végén. Habár a CD Projekt reméli, hogy a közösség átveszi és tovább folytatja a fejlesztgetését.

Ami a Monster Slayert fejlesztő Spokko-t illeti, amelyet a CD Projekt 2018-ban vásárolt fel, azt is bezárják. A CD Projekt szerint a Spokko néhány alkalmazottjának máshol kínálnak majd állást a vállalaton belül.

Azonban hozzátették, hogy „lesznek olyan munkatársak, akiket sajnos el kell bocsátani”. Azt nem pontosította, hogy hány alkalmazottat bocsátanak el a stúdió bezárása miatt.

Forrás: CD Projekt Red

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu