Farkas halott – vagy mégsem?! Hugh Jackman szólalt meg az ügyben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jackman elmondta, hogy kitalálták, hogyan térhet vissza Farkas anélkül, hogy a Logan idővonalát megbolygatnák.

 

 

Hugh Jackman ismét Farkas szerepében tűnik fel a következő Deadpool-filmben, amelyben Ryan Reynolds karakterével fog össze. De hogy ez pontosan hogyan történik majd, azt még nem tudni. Ugyanis Jackman karaktere a 2017-es Logan végén meghalt. Jackman a SiriusXM-en futó Jess Cagle Show-ban elmondta, hogy Farkas egy másik idősíkon keresztül jelenik majd meg a Deadpool 3-ban, amelyben még életben van.

„Az egész ennek az eszköznek köszönhető, amivel a Marvel világában mozognak az idősíkok között” – mondta Jackman. „Most visszamehetünk, mert, tudod, ez a >>tudomány<<. Így nem kell elcsesznem a Logan-idővonalat, ami fontos volt számomra. És azt hiszem, valószínűleg a rajongóknak is.”

Jackman azt mondta, „100%-ig biztos” volt benne, hogy a Logan után befejezte Farkas szerepét. Azonban miután megnézte a Deadpool 2-t, ellenállhatatlan késztetést érzett, hogy visszatérjen és kipróbálja a karaktert egy más hangvételű sztoriban.

Reynolds és Jackman évek óta játszanak el egy kitalált viszályt néhány nagyon buta videóval. Jó lesz látni őket együtt egy filmben, főleg, hogy ez a Deadpool 3.

Az, hogy a Deadpool 3 nem fog szórakozni Logan idővonalával, nem újdonság. Reynolds és Jackman szeptemberben egy videóban megerősítették, hogy a 2029-ben játszódó Logan egy „teljesen különálló dolog”. Farkas halott, és halott is marad, mondta Reynolds. „Logan meghalt a Loganban; ehhez nem nyúlunk hozzá” – mondta Reynolds. A páros a Deadpool 3 cselekményét is elárulta, de az elmondottakat elnyomta a Wham „Wake Me Up Before You Go-Go” című száma.

James Mangold, aki a Logan rendezője volt, a Twitteren azt nyilatkozta, hogy neki nincs problémája azzal, hogy a Deadpool 3 folytassa Farkas történetét annak ellenére, hogy a karakter meghal.

„Te jó ég! Mindenki nyugodjon meg! Logan mindig is ott lesz. Multiverzum vagy prequel, időgörbület vagy féreglyuk, kánon vagy nem kánon, vagy akár indoklás nélkül, alig várom, hogy lássam, milyen őrültséget főznek ki a kedves barátaim!”

A Deadpool 3 2024 novemberében kerül a mozikba, a forgatás várhatóan 2023 márciusában kezdődik. A filmet Shawn Levy rendezi, aki a Stranger Things egyes epizódjait és a Free Guy-t is elkövette.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu