Breaking: Hugh Jackman visszatér Farkas szerepében, méghozzá ebben az MCU-filmben!

MOZI HÍREK – Hugh Jackman a Marvel Moziverzumban Ryan Reynolds mellett a Deadpool 3-ban debütál majd, amely 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

 

 

Hugh Jackman visszatérését nem más, mint maga Reynolds jelentette be, aki a 20th Century Fox több projektjében is megformálta a „szájhős zsoldost”. A közösségi médián keresztül hozta nyilvánosságra, hogy ő és Jackman a Disney első Deadpool-filmjében társulnak.

„Hé mindenki, rendkívül szomorúak vagyunk, hogy lemaradtunk a D23-ról, de már egy jó ideje nagyon keményen dolgozunk a következő ‘Deadpool’ filmen” – mondta Reynolds a videóban a kanapén ülve.

„Nagyon mélyen a lelkembe kellett nézzek emiatt a film miatt. Az első megjelenésének az MCU-ban nyilvánvalóan különlegesnek kell lennie. Hűnek kell maradnunk a karakterhez, új mélységet, motivációt kell találnunk, ami azt jelenti, hogy minden Deadpoolnak ki kell tűnnie és egyedülállónak kell lennie. Ez egy hihetetlen kihívás volt, ami arra kényszerített, hogy mélyen magamba nyúljak.”

 

 

A részleteket ugyan nem ismertette a forrás, viszont ezt a részt állítólag maga David Leitch, a Deadpool 2 rendezője dirigálta volna.

 

 

„Hé, Hugh, akarod még egyszer eljátszani Wolverine-t?” kérdezi Reynolds, amikor Jackman besétál a felvétel hátterébe.

„Igen, persze Ryan” – válaszolja Jackman.

A Disney korábban azt mondta, hogy Deadpoolt integrálni fogják az MCU-ba, de az nem volt világos, hogy a karakter mikor kap önálló filmet, és hol illeszkedik majd a Multiverzum nagyobb kiterjedésébe.

Deadpool egyike a számos képregénytulajdonnak, amelyet a Disney akkor szerzett meg, amikor 2019-ben megvásárolta a 20th Century Foxot. Az X-Men és a Fantasztikus Négyes is filmet kap a következő években.

Reynold Deadpool-filmjei ritkaságnak számítanak Hollywoodban. A Deadpool és a Deadpool 2 is R-besorolású volt, és világszerte egyenként több mint 780 millió dollárt termeltek. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Disney beleegyezett abba, hogy a Deadpool 3 R besorolású legyen, annak ellenére, hogy az MCU filmográfiájának többi része PG-13 vagy annál alacsonyabb korhatár-besorolást szokott kapni.

Forrás: en.as.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu