Megtudtuk, melyek az Xbox ingyenes Games With Gold 2023. januári játékai

A Microsoft nyilvánosságra hozta a 2023 januárjára vonatkozó Xbox ingyenes Games with Gold játékokat, amelyekkel az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők ingyenesen játszhatnak.

 

A Microsoft bejelentette a 2023 januárjára vonatkozó új Xbox Games with Gold játékokat, és felfedte az Iris Fallt és az Autonauts-t, mint azt a két ingyenes játékot, amelyet az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők ebben a hónapban vehetnek igénybe. Míg korábban az Xbox Live Gold előfizetés két játékot tartalmazott Xbox 360-ra és két játékot Xbox One-ra, a Microsoft nemrég elhagyta az Xbox 360-as korszakot, és csak a két legújabb konzolgeneráció játékaiból kínálja a játékokat.

A Microsoft 2022 szeptemberében döntött úgy, hogy nem ad több ingyenes Xbox 360 játékot az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőknek, és a program végére a nagy sikerű Portal 2-t ajánlotta fel korlátozott ideig. Azóta a Games with Gold az Xbox One és az Xbox Series X/S konzolokon elérhető játékok választékával ajándékozza meg a játékosokat, kéthetente megújítva a konzolokon elérhető ingyenes játékok listáját, a hónap elején egy, a hónap közepén pedig egy újabb megjelenéssel.

Ez alól 2023 januárja sem kivétel, hiszen a Microsoft elárulta, hogy az Iris Fall és az Autonauts az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők számára lesz elérhető az Xbox Games with Gold szolgáltatás keretében. Az Iris Fall január 1. és 31. között lesz elérhető, míg az Autonauts január 16-án csatlakozik az Xbox Games with Gold kínálatához, és február 15-én hagyja el a szolgáltatást.

Az Iris Fall egy puzzle-kalandjáték, amelynek egyedi művészeti stílusa a fényekkel és árnyékokkal játszik. Egy Iris nevű fiatal lány álmából felébredve egy fekete macskát követve egy lepusztult színházba jut, ahol egy különös, fekete-fehér rajzfilm stílusú univerzumot fedez fel. Miközben utat tör magának ebben a labirintusban, és megoldja annak rejtélyeit, Iris rájön, hogy a világnak valamiféle rejtett kapcsolata van önmagával. Az egész játékmenet a fény és az árnyék közötti kölcsönhatásra épül, a játékosok képesek váltani e két beállítás között, hogy feltárják a történet cselekményét, és felfedezzenek mindent, amit Iris Fall kínál.

Az Autonauts egy mezőgazdasági szimulációs játék, amelyben a játékosoknak idegen bolygókat kell kolonizálniuk, és robotok segítségével automatikus termelést kell beindítaniuk, hogy hasznot húzhassanak a bolygók erőforrásaiból. Az aranyos low-poly grafika mögött az Autonauts különböző eszközöket kínál az automatizálási folyamat hatékony irányításához, és egy külön vizuális programozási nyelvvel tanítja meg a robotokat a feladatok elvégzésére. Míg ez a nyelv könnyen megtanulható az új játékosok számára, teret enged a bonyolultabb parancsoknak, hogy további komplexitást hozzon azok számára, akik már értik a bolygóikon végzett műveletek irányítását.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu