Vajon John Krasinski visszatér majd Mr. Fantastic szerepében? A színész most válaszolt!

MOZI HÍREK – John Krasinski elárulta, hogy nem tárgyal arról, hogy visszatérjen Mr. Fantastic szerepében, vagyis valószínűleg nem fog szerepelni a Fantasztikus négyesben.

 

John Krasinski egyike volt a számos meglepetésnek, amely izgalmat váltott ki a közönségből, amikor váratlanul feltűnt Mr. Fantastic (Reed Richards) szerepében a Marvel stúdió Doctor Strange az őrület multiverzumában. Krasinski rövid szereplése Mr. Fantastic szerepében sajnos lehet, hogy az utolsó volt, annak ellenére, hogy 2025-ben érkezik az új Fantasztikus Négyes-film.

Krasinski Reed Richards egy olyan változatát alakította, aki meglepő módon egy alternatív univerzumban keresztezte Doctor Strange útját. A Doctor Strange in the Multiverse of Madness számos kaotikus találkozásba helyezte a címszereplő varázslót, aki saját maga és neves társai különböző verzióival került szembe. Richards megjelenése egy alternatív univerzumban azt jelzi, hogy léteznek más változatai is, így az újraszereplés könnyedén felfedezhető, különösen, hogy Krasinski Richards verziója fájdalmasan meghalt a képernyőn.

Amint arról a The Wrap beszámolt, Krasinski az Amazon Prime Jack Ryan című sorozatának sajtónapján, amelyet Krasinski a címszereplő szerepében fog vezetni a harmadik évadban, némi fényt derített a Marvel Cinematic Universe-hez fűződő kapcsolatának státuszára. Krasinski elárulta, hogy a tű még nem mozdult el a Mr. Fantastic szerepébe való visszatérésével kapcsolatban, ami azt jelzi, hogy vélhetően folyamatban van az újraszereplés. „Egyáltalán nincsenek megbeszélések, az egyetlen megbeszélés, amit folytattam, igazából a ‘Jack Ryan’ utolsó előtti hetében volt” – jelentette ki Krasinski.

A sajnálatos hír ellenére Krasinski hivatalos távozása a szereptől továbbra sem megerősített. A Fantasztikus négyes szereposztásáról szóló döntések bizonytalanok, és semmi jel nem utal arra, hogy Krasinski-n kívül valaki más fogja kapni a figyelemre méltó szerepet. A közönség izgalmát, amikor Krasinski megjelent Mr. Fantastic szerepében, a Marvel stúdió nem hagyhatja figyelmen kívül, de ha a döntés nem Krasinski-t érinti, a Jack Ryan sztárja a hírek szerint emlékezetesnek találta az élményt. „Megtiszteltetés volt számomra, hogy megcsinálhattam” – jelentette ki Krasinski. „Nagy rajongója vagyok ezeknek a karaktereknek és annak a világnak, szóval egy napra abban a homokozóban játszani igazi izgalom volt”.

A Fantastic Four a változások forgatagában forgott, de a dolgok ígéretes irányba haladnak. A Pókember: Nincs hazaút rendezőjét, Jon Wattsot szerződtették a projekt rendezésére, de visszalépett a pozíciótól, amit később a WandaVision rendezője, Matt Shakman töltött be. A film az MCU hatodik fázisát fogja bevezetni, az eredeti megjelenési dátum 2024. november 8. volt, de ez is eltolódott. A régóta várt film mostantól 2025-ben szeretne a mozikba kerülni. A szereposztási döntések egyhamar nem látszanak a láthatáron, így a rajongóknak marad némi idejük, hogy kitartsanak a gondolat mellett, miszerint Krasinski még egyszer visszatérhet a szerepbe.

A Fantastic Four a tervek szerint 2025. február 14-én kerül a mozikba. John Krasinskit legutóbb a Jack Ryan harmadik évadjában láthattuk.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu