Milyen meglepetéssel készülhet a PlayStation a közeljövőben?

Egy új kiszivárgás szerint a PlayStation hamarosan harmadik féltől származó tartalmakat mutathat be, feltehetőleg egy közelgő State of Play esemény során.

 

 

Friss pletyka állítja: a PlayStation hamarosan egy rakás harmadik féltől származó tartalmat jelent be. Mindezt egy közeljövőben esedékes State of Play alkalmával teszi majd meg. A Sony 2022-ben rengeteg State of Play eseményt tartott, amelyeken belsős és külső fejlesztésű játékokat mutattak be a legkülönbözőbb műfajokból.

A State of Play-bemutatók általában kisebb események voltak, amelyek az AAA-téren kívüli játékokra koncentráltak, de 2022-ben ez a tendencia megváltozott, köszönhetően több jelentős bejelentésnek.

Ezek közé tartoztak olyan új leleplezések, mint a Tekken 8, a Rise of the Ronin és a Resident Evil 4 remake. Továbbá a Final Fantasy XVI, a God of War: Ragnarök, a Street Fighter 6 és más játékok trailerei. Most úgy tűnik, hogy a Sony hamarosan egy új bemutatót jelenthet be, amely nagy hangsúlyt fektet a harmadik féltől származó tartalmakra.

Ahogy arról az Insider Gaming beszámolt, a The Snitch néven ismert, látszólag visszavonult szivárogtató új információkat tett közzé a Discordon. Elárulta, hogy megbízható forrásból kaptak egy DM-et a Sony terveiről. Ebben az áll, hogy a PlayStation hamarosan „harmadik féltől származó dolgokat” fog bejelenteni. Mindez valószínűleg egy új State of Play eseményre utal, ami a közeljövőben várható. A rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy bár a The Snitch megbízható kiszivárogtató volt, minden pletykát érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hogy milyen, külsős fejlesztésű tartalmakra számíthatunk? Egy ideje már keringenek pletykák a Metal Gear Solid remake-jéről, és a kiszivárgott hírek szerint ez egy PS 5 exkluzív játék lesz. A Sony tehát kihasználhatja az alkalmat, hogy bejelentse a Metal Gear Solid remake-et vagy hasonló harmadik féltől származó exkluzív játékokat.

Az is lehet, hogy nem korlátozódik az exkluzív címekre, hiszen a korábbi PlayStation eseményeken olyan játékokat mutattak be, mint a Hogwarts Legacy és a Street Fighter 6.

Egyelőre a The Snitch által megosztott szivárgás nem erősíti meg, hogy a Sony hamarosan State of Play eseményt tart. Ám a rendelkezésre álló információk alapján ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

A Sony általában a PS Showcase eseményekre tartogatja a belsős tartalmakat. Viszont a kiadó 2022-ben nem rendezett ilyet. Egy pletyka szerint a Sony az Activision Microsoft általi felvásárlásának folyamatban lévő vizsgálata miatt nem tartott Showcase-t, bár tavaly volt néhány first-party bejelentés. A legnagyobb talán a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenési ablakának megerősítése volt. Jelenleg 2023 őszére tervezik a megjelenést.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu