PS Plus Premium: remek hírt kaptak a PSP-játékok rajongói!

Egy klasszikus PSP-játék, amely a PS Plus Premium kínálat részeként érhető el, új frissítést kap, amely teljes trófeatámogatást biztosít.

 

 

A PS Plus Premium keretében elérhető PSP-játék, a Super Stardust Portable olyan frissítést kapott, amely a trófeák támogatását is hozzáadta. A Premium a legdrágább szint a megújult PS Plusban, és néhány olyan egyedi előnnyel jár, amelyek a többi kategóriában nem érhetőek el.

A PS Plus Premium tagok külön költség nélkül streamelhetnek különböző PS3-címeket, és PS1, PS2 és PSP játékok választékához is hozzáférhetnek.

Ahogy arról a Push Square beszámolt, a Super Stardust Portable egy új frissítésnek köszönhetően mostantól teljes trófeatámogatással rendelkezik. A Super Stardust Portable 2022 júniusában került a PlayStation Plus Premium kínálatába. Egyike azon kevés PSP-játékoknak, amelyek elérhetőek az előfizetéses szolgáltatásban. A Push Square szerint ez az esemény az első alkalom, hogy egy PlayStation Classic játék trófeatámogatást kap a PS Plus-on való megjelenése után. Ez a hír kikövezheti az utat más PSP-címek számára is a trófeatámogatáshoz a jövőben. Azonban a rajongóknak meg kell várniuk a hivatalos megerősítést a fejlesztőtől vagy a kiadótól.

A játékosok a PSNProfiles oldalon megtekinthetik a Super Stardust Portable teljes trófealistáját, amely tartalmazza a hőn áhított platina trófeát is. A többi trófea a játékban elérhető különböző módok, például az arcade, a túlélő és a végtelen játékmódok végigjátszását tűzi ki feladatul a felhasználók elé. Aki nem tudná, a Super Stardust Portable egy arcade shoot ’em up, amelyet a Resogun és a Returnal fejlesztője, a Housemarque készített. A Housemarque-ot 2021-ben vásárolta fel a PlayStation, miután hosszú időn keresztül olyan exkluzív címeket készített, mint a Matterfall és az Alienation.

Míg a PS5 és PS4 címek százai elérhetőek a PS Plus Extra és Premium előfizetők számára, a klasszikus játékok gyűjteményét kritika érte a viszonylag gyenge felhozatal miatt: a Sony minden hónapban csak néhány klasszikus játékot ad a PS Plushoz, az Extra szint általában több címet kap.

A Sony például 2023 januárjában a Hot Shots Golf 2-t, a Star Wars Demolitiont és a Syphon Filter 3-at adta hozzá a PS Plus Premiumhoz. Mindhárom PS1-es játék volt. A PS Plus Premium 2022 decemberében két PSP-játékot is kapott. A Pinball Heroes és a Ridge Racer 2 csatlakozott a listához. Valamint a PS1-es Oddworld: Abe’s Exoddus című játék.

Forrás: Push Square, PSNProfiles

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu