BREAKING! Új Marvel’s Spider-Man 2 PS5 rövid trailer robbant a neten! [VIDEO]

A Marvel’s Spider-Man a PlayStation egyik legnépszerűbb játéka, és a Spider-Man 2 megjelenése előtt a jelek szerint egy új trailer bukkant fel az interneten a közelgő kiadásról.

 

A Marvel’s Spider-Man 2 a 2018-ban megjelent eredeti Pókember-játék folytatása a PS4-re és a PS5-ön 2020 végén megjelenő Spider-Man: Miles Morales.

Mindkét játék óriási sikernek bizonyult, az eredeti Pókember-cím több mint 33 millió példányban kelt el (2022 májusáig).

A Miles Morales hasonló hatással járt, és segített a PlayStation 5 sikeres bevezetésében, annak ellenére, hogy a következő generációs konzolok gyártását befolyásoló hiányosságok miatt a konzolok gyártása nehézségekbe ütközött.

Most azonban felbukkant egy új trailer, amely tovább fokozza a rajongók által kedvelt PlayStation-franchise következő darabjának hype-ját, és tovább jelzi az idei év végi megjelenést.

Egy új trailer bukkant fel a neten a várva várt PS5-ös Spider-Man 2 előtt. Úgy tűnik, hogy hivatalos, hiszen valamikor vasárnap került adásba az ESPN-en, de még nem került fel a Sony vagy a PlayStation törvényes csatornáira.

A trailert alább nézheted meg:

A felvétel Ausztráliában került adásba, és „2023 tavaszi” megjelenést jelez. Mivel a déli féltekén (ahol Ausztrália található) szeptember és november környékén köszönti a tavaszt, ez látszólag megerősíti, hogy a játék 2023 második felében fog megjelenni.

A sneak peek egy élőszereplős, fiktív új adásban Peter Parker és Miles Morales Pókemberek rövid bepillantását mutatja be.

 

Két Pókember meséje

 

Bár az eredeti Pókemberben volt némi lehetőség Miles Morales szerepében játszani, ez még azelőtt volt, hogy megkapta volna a falon mászó képességeit. Csak 2020-ban fordulhatott elő, hogy a játékosok végre az ikonikus brooklyni hősként lenghették be New Yorkot.

Amikor a PlayStation 5 2020 végén megjelent, a Spider-Man: Miles Morales a franchise rövidebb belépője és az eredeti játék folytatása volt. Peter Parker háttérbe szorult, miközben Miles New York új Pókembereként lépett színre.

A Spider-Man 2-ben a jelek szerint a játékosok Peter és pártfogoltja szerepében ringatózhatnak majd New Yorkban, bármelyikük egyedi tehetségét segítségül hívva.

Mint azt a játékosok tudják, Miles bio-elektromossága hatalmas erőt képvisel, mivel rengeteg energiát képes felhalmozni és tetszés szerint felszabadítani, és minden bizonnyal kiegészíti Peter többéves harctéri tapasztalatát.

Az is fantasztikus lesz, hogy a páros az első két játék keretein kívül is együtt lóghat.

Ezzel az új trailerrel a Sony kétségtelenül készül a marketingre. Ha a játék hasonlít az elődökre, a rajongóknak nagy élményben lesz részük, és a 2023-as Game Awards-on is érdemes lesz figyelni rá.

A Marvel’s Spider-Man 2 a hírek szerint 2023 végén jelenik meg.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu