Like a Dragon: Ishin – a játék történetére fókuszál a legfrissebb előzetes! [VIDEO]

A Like a Dragon: Ishin friss előzetese bemutatja a játékosoknak a Tosa klán szamurájának, Ryoma Sakamotónak a történetét és bosszúvágyát.

 

 

Újabb trailert kapott a Like a Dragon: Ishin. A friss előzetes bemutatja a rajongóknak a Yakuza spinoff történetét. Megismerteti a játékosokat a főszereplő Ryoma Sakamotóval és a mesterét megbosszuló utazásával. A játékot először tavaly szeptemberben leplezte le a Sega. Megerősítették, hogy az eredetileg 2014-ben megjelent spinoff teljes értékű remake-je lesz.

A Like A Dragon: Ishin megjelenését megelőző hónapok során több fontos felfedezés is történt a spinoffal kapcsolatban.

A Sega megerősítette, hogy több népszerű minijáték is visszatér az Ishinben, köztük a kártyajátékok, a csirkefutam fogadások, sőt, még a karaoke minijáték is, a sorozat alapdarabjának számító „Baka Mitai” új feldolgozásával.

Az Ishin új elemeket is tartalmaz a Bakumatsu-korabeli Japánban játszódó játékkal. Például lesz földművelős és főzős minijáték is. Kevesebb mint egy hónap van hátra a játék megjelenéséig, a Sega pedig izgatottan várja a játékosoktól az Ishin történetét.

A hétfő reggel megjelent új trailer bemutatja a játékosoknak az Ishin főszereplőjét, Ryoma Sakamotót. Sakamoto a Tosa klán szamurájaként szolgál. Miután mentorát egy titokzatos bérgyilkos meggyilkolja, Ryoma csatlakozik a Shinsengumihoz, hogy felkutassa mestere gyilkosát és bosszút álljon a gyilkosságért. A játék több olyan rajongók által kedvelt karakterek „hasonmásait” is felvonultatja majd, mint többek között Goro Majima és Haruka Sawamura a főszereplők közül. A spinoff is megtartja ugyanazokat a szinkronhangokat, mint az említett karakterek modernkori megfelelői.

Az Ishin a Like a Dragon világát a franchise korábbi játékaitól igencsak eltérő környezetben mutatja be. A fő sorozat modern környezetét felváltja a szamurájok korának végnapjait élő Japán.

A játékmenet hasonlóan sok ilyen változást képvisel, a minijátékok más játékok árkádjai helyett hagyományos kártyajátékok, mint a Koi-Koi és a póker formájában érkeznek.

Az Ishin a remake-kel is megtartja az eredeti verzió „kártyaalapú harcrendszerét”.

A játék tavalyi bejelentése két másik fontos leleplezéssel járt együtt a Like a Dragon franchise jövőjét illetően. A Gaidenről kiderült, hogy egy másik spinoff, amely 2023-ban jelenik meg, és Kiryu kalandjait követi a Yakuza eseményei alatt. A Sega a franchise következő fő részét, a 8. epizódot is felfedte, amelynek tervezett megjelenési időszaka 2024 lesz. A széria rajongóinak bőven lesz mire várniuk a következő év során, hiszen több spinoff és egy főszériás játék is érkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu