Rajzfilmes stílust használ a Horizon többjátékos játéka? [VIDEO]

A Guerrilla Games hiába nem beszél hivatalosan a projektről, elég sok dolog kiszivárgott belőle, így ez lehet a stúdió legrosszabbul őrzött titka.

 

Már évek óta pletykaként kering, hogy a korábban a Killzone IP-t fejlesztő Guerrilla Games új aranytojást tojó tyúkja, a Horizon egy többjátékos felvonást, nagy eséllyel egy spinoffot fog kapni, de a holland stúdió még véletlenül sem erősítette meg ennek létezését, ám több álláshirdetés és szivárgás is szembe tudott menni a Guerrilla csendjével. A Redditen és a ResetEra fórumon kiszivárgott pár kép és egy videó is a még be sem jelentett projektről, ami szemmel láthatóan az Epic Games Fortnite-jának stílusát próbálja követni.

Itt még nincsen vége a történetnek, ugyanis a pletykák már arra is kitérnek, hogy mikor számíthatunk erre a játékra, ami nagy eséllyel a Sony élő szolgáltatásos (live service) terjeszkedésének a része lesz, így szinte rögtön lehetne mondani, hogy ez tuti egy free-to-play játék lesz PlayStation 5-ön (és esetleg PlayStation 4-en), majd később PC-n is. A szivárgás viszont nem egy új, modernebb buildből származik, ugyanis állítólag egy „nagyon korai”, 2020-as verzióból jutott ki az internetre, viszont ebből adódóan a Horizon multiplayer projekt már két, három éve fejlesztés alatt állt, így nem kizárt, hogy rövid időn belül meg is fog jelenni.

Mindez persze még nem hivatalos, de mindegy, mert a Sony korábban valóban kimondta, hogy a live service modellre rá fognak állni (ami azért is vicces, mert mostanában a Square Enix elkezdte egyesével a vágóhídra küldeni az élő szolgáltatásos játékait, és már konkrétan nevetséges, amit a japán kiadó művel), és ebbe a koncepcióba teljes egészében beleillene, ha a Horizon ilyen spinoffot kap. Kérdés, hogy mikor lesz bejelentve, de akkor tippeljünk egyet: valamikor ősszel fog megjelenni, és free-to-play lesz.

Persze az sem kizárt, hogy fizetős játék lesz, mert a Sony-nak üzleti érzéke már-már mesésen elszakadt a valóságtól (ki a fene fizetne többet egy VR-headsetért mint amennyiért a hozzá szükséges konzolt meg lehet vásárolni?).

A poszt írása közben a Redditről eltávolították a videót. Jaj, de kár érte. Itt le lehet tölteni.

Forrás: PSL

 

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu