Késik a Star Wars Jedi: Survivor – probléma lehet a játék minőségével?!

Sokan várjuk elég régóta, de úgy tűnik, még egy kis türelemre lesz szükségünk, mire kezünk közé kaparinthatjuk a Star Wars Jedi: Survivor-t.

 

 

Az EA bejelentette, hogy a Star Wars Jedi: Survivor 2023. április 28-ra csúszik. A közelgő Star Wars-játék eredetileg március 17-én jelent volna meg.

A bejelentés az EA Star Wars fiókjából érkezett a Twitteren keresztül, ahol Stig Asmussen, a Respawn Entertainment játékigazgatója elmondta, hogy az indoklás szerint a „hibajavításokra koncentrálnak, hogy javítsák a teljesítményt, a stabilitást, a polírozást és ami a legfontosabb, a játékosok élményét”.

Asmussen kifejtette, hogy a késleltetés lehetővé teszi a Respawn számára, hogy elérje a „minőségi mércét”, így a Respawn csapatának elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy „elérjék a rajongóink által megérdemelt csiszolási szintet”.

Nem ez az egyetlen szalagcím, amelyet az EA tegnap tett közzé. Most jelentették be, hogy az EA leállítja az Apex Legends Mobile és a Battlefield Mobile fejlesztését. Az EA azt állítja, hogy azért állítja le az Apex Mobile-t, mert a „folyamatban lévő élmény nem felelt meg a játékosaink elvárásainak”. A Battlefield Mobile esetében azért, hogy a lehető legjobban megvalósíthassák a franchise-ról alkotott elképzelésüket, és „megfeleljenek a játékosaink elvárásainak”.

A Star Wars Jedi: Survivor a Star Wars Jedi: Fallen Order közvetlen folytatása, amely 2019-ben jelent meg. Annak idején komoly sikernek bizonyult. Nem véletlen, hogy komoly rajongótábort sikerült felépíteni. A folytatás Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és PC-re fog megjelenni, jelen állás szerint április 28-án.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu