Hasta la vista, bringás! – Arnold Schwarzenegger biciklissel ütközött Los Angelesben

MOZI HÍREK – Arnold Schwarzenegger autóbalesetet szenvedett, miután egy kerékpáros áttért a sávjába – szerencsére utóbbi sem szenvedett súlyos sérüléseket.

 

 

Arnold Schwarzenegger állítólag autóbalesetet szenvedett, amely vasárnap reggel történt Nyugat-Los Angelesben. A TMZ szerint a 75 éves színész a városban autózott, amikor egy kerékpáros „hirtelen a sávjába kanyarodott és érintkezett” az autójával, mielőtt még esélye lett volna lelassítani.

A balesetet három szemtanú is megerősítette, és a Terminátor-franchise sztárja – aki nemrég még szülőhazájában, Ausztriában tartózkodott – beszélt egy csapat rendőrrel, akik további részleteket kértek a balesettel kapcsolatban.

Az elsősegélynyújtók ezt követően kórházba szállították a kerékpárost, ahol könnyebb sérülésekkel látták el.

A média arról számolt be, hogy az illető állapota stabil, és várhatóan teljesen fel fog épülni. A Terminátor-színész a jelek szerint nem hibás az incidensben, mondták el a TMZ-nek rendőri források.

A balesetet követően a színész egy helyi kerékpárboltba vitte az érintett biciklit javításra. Vizsgálat indult az ügyben, bár állítólag megállapították, hogy Kalifornia egykori kormányzója nem tehetett volna semmit azért, hogy elkerülje az ütközést. A biciklis hölgy balra kanyarodott Arnold elé, mielőtt esélye lett volna fékezni. Állítólag nem ment gyorsan, ennek köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

A Conan, a barbár sztárja amúgy lelkes biciklista, és gyakran látni őt Los Angeles környékén kerékpározni. Amikor Magyarországon forgatott, nem egy alkalommal feltűnt, sőt, még egy bicikliszervizt is meglátogatott.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu