Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo: XX. századi japán horror [VIDEO]

A Square Enix játéka nem a megszokott célplatformokon fog megjelenni.

 

A japán kiadó, ami kb. egy hét alatt fél tucatnyi élő szolgáltatású (live service) játékot küldött vágóhídra, és a Nintendo Directen bejelentett horror-rejtély kalandjáték (ami egyben vizuális novella is) a Nintendo Switch mellett PC-re, iOS-re és Androidra fog nemsokára megjelenni. Meddig mennénk el, hogy visszahozzunk valakit a halálból? Japánban suttogva beszélnek „Honjo hét rejtélyének” történetéről. Egy titokzatos „feltámadási rítus” konfliktushoz vezet azok között, akiknek képesek átkokat kivetni. Ez a nyugtalanító történet Tokió Sumida városrészében játszódik a XX. század végén. Fejtsük ki az egyedi karakterek reményeit, álmait és félelmeit, miközben ők halálos átkok szorításában találják magukat, motivációik pedig összefonódnak a fordulatosnak ígérkező történetben.

Okiie Shogo, egy hétköznapi irodai dolgozó az éjszaka közepén barátjával, Fukunaga Yokóval ellátogat a Kinshibori parkba, hogy egy jól ismert helyi kísértettörténet, Honjo hét rejtélye után nyomozzon. Shogo nem igazán hisz Yokónak, amikor arról beszél, hogy a rejtélyek a feltámadás rítusához kapcsolódnak, és nem is nagyon foglalkozik vele, amíg különös események nem kezdenek kibontakozni a szeme előtt. Eközben többen is nyomoznak a hét rejtély után: nyomozók, akik egy sor különös halálesettel foglalkoznak; egy középiskolás lány, aki osztálytársa öngyilkossága mögött keresi az igazságot; és egy anya, aki bosszút esküdött elveszett fia miatt. Vágyaik és indítékaik összefonódnak, a középpontban pedig Honjo hét rejtélye van, ami az ész és az átkok csatája felé vezeti a sztorit.

Végezz nyomozást a Showa-korszak Japánjában magával ragadó, hangulatos 360 fokos háttereken keresztül ábrázolva. Sumida turisztikai részlegének, a helyi múzeumnak, a turisztikai egyesületnek és a helyi közösségnek a teljes támogatásával és együttműködésével digitalizálták a régiót a 360°-ban rögzíteni képes kamerával, így hitelesen újraalkotva az égboltot és környezetet beborító fotógömbök formájában. Fejtsük meg Honjo rejtélyeit nyomozással és számos érdekes és gyanús szereplővel folytatott beszélgetéssel. Győződjünk meg arról, hogy minden fontos nyomot rögzítünk, gondosan megválasztva lépéseinket, mert a vesztünkbe rohanhatunk. Fedezzük fel a sztorit, amely több nézőponton keresztül csavarodik és fordul, és találjunk módot arra, hogy új információkat kerítsünk. Navigáljunk a stratégiai játékmenetben, és döntsük el, hogy a megfelelő pillanatban vetjük be az átkokat, vagy kockáztatunk, hogy mi magunk is el leszünk átkozva.

A Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo március 9-én jelenik meg Nintendo Switch-re, PC-re (Steam), szinte biztosan Denuvóval, mert a kiadó ennyire utálja a PC-seket), iOS-re és Androidra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu