A Sony vezeték nélküli fülhallgatót készíthet a PS5-höz?!

TECH HÍREK – Egy friss pletyka szerint a Sony egy új vezeték nélküli fülhallgatócsaládot fejleszthet a PS5 számára, amely állítólag a következő évben jelenik meg.

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony a PS5-höz használható vezeték nélküli fülhallgatókat fejleszthet. Ezek az előrejelzések szerint valamikor a jövő évben jelennek meg. A cég legújabb potenciális terméke a PS5 számára egy kényelmes módot adna a játékosoknak arra, hogy elmerüljenek a játékaikban.

A vezeték nélküli fülhallgatók egyre népszerűbbé válnak, mivel hordozható és rugalmas módot biztosítanak a felhasználók számára a játék- és zenehallgatásra.

Az olyan termékek, mint az Apple AirPods, egyetemes népszerűségnek örvendenek a könnyű elérhetőségük és a hangeszközök hordozhatósága miatt. Több játékgyártó cég is megpróbált beszállni a vezeték nélküli fülhallgató-őrületbe, például a Razer zajszűrős fülhallgatók kifejlesztésével.

Az Insider Gaming Tom Hendersonja szerint a Sony állítólag egy pár vezeték nélküli fülhallgatón dolgozik a PS5 számára. A „Project Nomad” kódnevű fülhallgató nagyjából ötórás akkumulátor-üzemidővel rendelkezne. Ez az Apple AirPodshoz hasonló. A kiszivárgott információk szerint a vállalat új fülhallgatói valamikor a 2023-as pénzügyi év során, 2023 áprilisa és 2024 márciusa között fognak megjelenni. A Sony eddig nem tett hivatalos bejelentést a PS5-höz készülő új audio-perifériákról.

A PS5-höz szánt vezeték nélküli fülhallgató állítólag nem egyedül érkezne. Henderson elárulta, hogy egy új headset is fejlesztés alatt áll a Sony részéről. A „Voyager” néven emlegetett headset állítólag a cég már meglévő INZONE fejhallgatójához hasonlóan működne, és a fülhallgatóval egy időben kerülne piacra. A legújabb kiszivárogtatások azt követően érkeztek, hogy az Insider Gaming korábban már beszámolt arról, hogy a PS5-höz egy új modellrevízió érkezik. Ennek különlegessége, hogy levehető lemezmeghajtót tartalmaz. A PS5-nek jelenleg csak két fő modellje vásárolható meg. Ezek a standard változat és a lemezmeghajtó nélküli „Digital Edition” között.

A PS5 új fülhallgatójáról szóló pletykák azért érkeznek, mert a perifériák az elmúlt hónapok során a Sony fejlesztéseinek fókuszába kerültek.

A vállalat a múlt hónap végén mutatta be a PS5 vezérlőjének első nagyobb átdolgozását. A DualSense Edge testre szabható részeket és beállításokat tartalmaz. A fejlesztő az év elején felfedte a „Project Leonardo” nevű, egyedi módon a fogyatékkal élő játékosok számára tervezett vezérlőt is. A vezeték nélküli fülhallgatók jól illeszkednek a cég periféria-fejlesztéseinek sorába, amelyek a PlayStation konzolok játékosainak élményét kívánják javítani.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu