Star Wars Jedi: Survivor: szokatlan területre fókuszál az új gameplay trailer [VIDEO]

A Star Wars Jedi: Survivor ilyen típusú tartalmainak teljesítése különböző képességekkel jutalmaz, amelyektől jobb leszel a harcban.

 

 

Igaz, hogy a Star Wars Jedi: Survivor április végéig csúszott, de legalább videókkal kárpótolnak minket. A legutóbbi 9 perces trailer további részleteket árult el a játékmenetről. Nemrég azonban megtudtuk, hogy a harcokban a feldarabolás is szerepet kap, ami egy kicsit dinamikusabbá teszi majd a mókát.

Mint az IGN hivatalos YouTube-csatornáján láthatjuk, a Star Wars Jedi: Survivor egy közel 5 perces új gameplay-t mutatott be, melyből kiderül, milyen lesz az egyik legérdekesebb másodlagos tartalom: a rejtvények.

Jelen esetben a különböző Jedi-kamrák egyikéről van szó. Opcionális szobákról, amelyekben kirakózási képességeinket tehetjük majd próbára. A játékmenetben szereplő Jedi Chamber a Koboh bolygóhoz tartozik. A feladatunk ebben a szobában az elemek összekötése és hidak létrehozása.

Ehhez használnunk kell az Erőt és elég gyorsnak kell lennünk, hogy eljussunk a végére. Jeff Magers, a játék dizájnigazgatója tisztázta, hogy a Jedi Kamrák olyan helyek, ahol a kardforgatók edzettek és próbára tették képességeiket. Az ilyen típusú tartalmak teljesítése különböző típusú készségekkel jutalmaz minket, amelyekkel fejleszthetjük Cal Kestis fénykardkészségét.

Néhány hete volt, amikor beszámoltunk a játékban elérhető harci technikákról. Mindez a sötét eseményekhez kapcsolódik, amelyeken Cal Kestis át fog esni. Ha azonban élvezni akarjuk ezt a történetet, akkor először is meg kell bizonyosodnunk arról, hogy megfelelünk a követelményeknek. Már csak április 28-ig kell várnunk, hogy megnézzük, milyen lesz a játék PS5-ön, Xbox X Series X/S-en és PC-n.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu