Silent Hill 2 film szivárgás: változhat a cselekmény és frissül a szereplőgárda?!

MOZI HÍREK – A közelgő Silent Hill 2 film történetének részletei kiszivárogtak a netre, ami arra utal, hogy az adaptáció eltér majd a forrásanyagtól.

 

 

A hivatalosan még októberben bejelentett Return to Silent Hill a film rendezője, Christophe Gans szerint „egy fiatal srác történetét meséli majd el, aki visszatér Silent Hillbe, ahol megismert egy nagy szerelmet, és amit ott talál, az egy színtiszta rémálom”. Ez az, amit eddig tudtunk a Silent Hill 2 film cselekményéről.

Mindent egybevetve, ez nagyon Silent Hill 2-nek hangzik, ám a német FilmPortal filmes oldal szerint (a reddit-en keresztül) azonban a játék fő cselekményén is lesz néhány változtatás.

A Silent Hill 2-ben a főhős James Sunderland Silent Hillbe érkezik, miután levelet kapott elhunyt feleségétől, Mary Shepherd-Sunderlandtől. Ami ezután kibontakozik, az egy gyásszal, bűntudattal és büntetéssel teli pszichológiai utazás.

A film szinopszisában azonban a FilmPortal szerint James visszatér Silent Hillbe, hogy „elveszett szerelmét, Mary Crane-t” keresse. Ez azt sugallja, hogy a karakterek kapcsolata kissé más lesz a készülő adaptációban. Az is lehet, hogy soha nem is házasodtak össze.

Az oldal egy új karakterre is utal, akit Jacob Crane-nek hívnak. Jacob nem jelenik meg a játékban. A filmben azonban úgy hangzik, hogy ő lesz az egyik antagonista. Azt állítják, hogy minél többet keresi James Mary-t, annál inkább „kezd elgondolkodni azon, hogy vajon ez még mindig a valóság-e – vagy Jacob Crane sötét alvilágába esett”. Talán Jacob hasonló szerepet kaphat, mint Dark Alessa az első Silent Hill-filmben?

Íme a Silent Hill 2 film teljes szinopszisa:

„Múltjának árnyai által hajtva James Sunderland visszatér Silent Hillbe, hogy megtalálja elveszett szerelmét, Mary Crane-t. Ám a sötét, nyomasztó kisváros már nem az a hely, mint az emlékeiből. Olyan alakokkal találkozik, akik túlságosan is ismerősnek tűnnek számára, és akik megpróbálják lebeszélni őt Mary kereséséről. Minél tovább keresi Mary-t, annál inkább kezd elgondolkodni azon, hogy vajon ez még mindig a valóság-e – vagy Jacob Crane sötét alvilágába csöppent”.

Ezen bekezdés mellett az oldal azt is közölte, hogy Jeremy Irvine színész is szerepet kap a Return to Silent Hillben, vélhetően James Sunderland szerepében.

Irvine korábbi munkái között szerepel például a Hadak útján, a Treadstone és a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba.

Forrás: Filmportal, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu