Micsoda, az új Suicide Squad játékban „Batmannel töltött” ellenségekkel találkozhatunk?!

A játékosok már az online térben tanakodnak, miután megerősítették, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben „Batman-infused” ellenségekkel akadhatunk össze…

 

 

Sokan nem értik, mit jelent, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben „Batman-infused” ellenségek szerepelnek. A játék a Rocksteady Batman: Arkham-sorozatának következő része, ami magával hozza a korábbi játékokból származó elvárások súlyát.

Amióta a legutóbbi PlayStation State of Play-en bemutatták, a játék több okból is negatív sajtóáradattal szembesült: az egyik fő probléma az Suicide Squad: Kill the Justice League állandó online követelménye, még a szólójátékosok számára is…

Ezt a koncepciót a játékosok minden alkalommal kigúnyolják, amikor felüti a fejét, és ez most sem volt másképp. Sokan aggódnak a játék Battle Pass-a miatt is, amely a fejlesztő Rocksteady állítása szerint csak kozmetikai elemeket tartalmaz.

A „Batman-infused ellenségek” bevonását a Redditor elbigotefuerte vette észre, és a poszt csak több kérdést vetett fel, mint választ. Batmant megerősítették az Suicide Squad: Kill the Justice League-ben tavaly év végén. Feltételezhetően ő lesz a fő ellenfél. Ez a poszt azt sugallja, hogy Batman képes lesz buffolni a játékban a grunt ellenségeket, a játékos pedig olyan fegyvereket szerezhet majd, amelyek ellensúlyozzák ezeket a buffokat. Ahogy a játék egyre közelebb kerül a megjelenéshez, remélhetőleg a pontos válaszok is tisztázódnak.

Egy másik felhasználó a témában felvetette az ötletet, hogy „lehet, hogy Batman-képességekkel átitatott ellenségekkel találkozhatunk a játék Batman-területén”, bár ez megint csak még több kérdést felvet. Lehetséges, hogy a megjelenés előtti több játékmenet tisztázhatja, hogy pontosan mit is jelent a „Batman-töltött”, de egyelőre nem tudni, hogy a Rocksteady mikor tervez többet mutatni a játékból. Alig két hónap van hátra a megjelenésig, így ennek hamarosan meg kell történnie.

A Batman: Arkham-univerzum ötödik játékaként érthetően nagy remények fűződnek a Suicide Squad: Kill the Justice League-hoz.

A játék eddigi jelei sok rajongó számára aggasztóak voltak. A fejlesztő Rocksteady megbecsült hírneve pedig a közösség legfőbb reményforrása. Állítólag egy nagyobb léptékű világot is kapunk, mint amit eddig a Rocksteadytől láthattunk, amely mindig is nagy részletességgel készítette világait. Izgalmas lesz látni, hogy ez nagyobb léptékben is átültethető lesz-e. Ha így lesz, Metropolist egy álom lesz felfedezni.

Forrás: Reddit

Wth is a batman infused enemy? 🤔 from SuicideSquadGaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu