Csak nem Vice City a GTA 6 helyszíne?! 50 Cent titokzatos posztja vajon erre utalt volna?!

A rapper és producer Curtis “50 Cent” Jackson egy Instagram-posztban utalt arra, hogy részt vesz a Grand Theft Auto sorozat legújabb részének készítésében, amely a legendás Vice City városában játszódik majd.

 

A Grand Theft Auto rajongók már évek óta várják a hatodik epizód bejelentését, amelyről eddig csak pletykák és szivárgások láttak napvilágot. A Rockstar Games híresen titkolózó a játékai fejlesztéséről, így nem meglepő, hogy még semmilyen hivatalos információt nem közölt a GTA 6-ról.

Azonban egy váratlan forrásból érkezett egy lehetséges felfedezés, amely felkeltette a rajongók figyelmét. A rapper és producer Curtis “50 Cent” Jackson, aki korábban már szerepelt videojátékokban (pl. 50 Cent: Bulletproof és 50 Cent: Blood on the Sand), egy Instagram-posztban utalt arra, hogy valamilyen módon kapcsolatba került a Grand Theft Auto sorozattal.

A posztban egy fekete-fehér fotót láthatunk 50 Centről és három másik férfiról (akik közül az egyik DJ Whoo Kid lehet), akik mintha egy stúdióban lennének. A kép alatt pedig ez áll: “Vice City 🌴 I will explain this later.” (Vice City 🌴 Majd elmagyarázom ezt később.)

A Vice City név természetesen azonnal felcsillantotta a GTA rajongók szemét, hiszen ez volt az 1980-as évek Miamiját idéző helyszíne a Grand Theft Auto: Vice City-nek és annak folytatásának, a Grand Theft Auto: Vice City Stories-nak. Sokan úgy gondolják, hogy ezek voltak a sorozat legjobb részei, és már régóta reménykednek abban, hogy visszatérhetnek Tommy Vercetti bőrébe vagy megismerhetnek új karaktereket ebben az izgalmas világban.

Persze nem tudni biztosan, hogy mit jelent 50 Cent posztja. Lehet, hogy csak viccelt vagy trollkodott a rajongókkal. Lehet, hogy valamilyen más projektet csinál Vice City néven vagy címmel. Lehet, hogy csak zenét készített vagy szinkronizált valakit a GTA 6-hoz. Vagy lehet, hogy tényleg fontos szerepet játszik a játék készítésében vagy történetében.

Egyelőre csak találgatni lehet, de az biztos, hogy sokan izgatottan várják 50 Cent magyarázatát. Talán hamarosan többet megtudunk arról is, hogy mikor jelenik meg végre a GTA 6 és milyen lesz.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu