Suicide Squad: Kill The Justice League: nem fogjátok elhinni, mi történt már megint…

Bizony, a Warner Bros. ismét csúsztatja a Suicide Squad játékot, hogy a fejlesztők csiszolgathassák még egy kicsit.

 

 

A Warner Bros. ismét elhalasztotta a Suicide Squad képregény-franchise alapján készülő videójátékot, a májusi megjelenési dátumról az idei év végére tolva azt – állítja egy, az ügyet közvetlenül ismerő személy.

A Suicide Squad: Kill The Justice League című, többjátékos lövöldözős játékot, amelynek főszereplője a képregényszériából ismert antihősök csoportja, eredetileg 2022-re tervezték a megjelentetni, mígnem tavaly év elején 2023-ra csúszott.

Tavaly ősszel a londoni székhelyű fejlesztő Rocksteady Studios azt mondta, hogy május 26-án jelenik meg. Az új megjelenési dátum még nem egyértelmű.

A Warner képviselője nem reagált azonnal a megkeresésre. A Suicide Squad-ot egy februári PlayStation-rendezvényen mutatták be, de a rajongók kritikákat fogalmaztak meg a szolgáltatási elemek, például a megvásárolható kozmetikumok és az online játék követelménye miatt.

A késleltetésre leginkább a hibák kijavításához és a játék elmaradt aspektusainak beillesztése miatt van szükség. Nem fogja nagymértékben felújítani az alapvető játékmenetet. Pedig ez volt, ami a visszatetszést kiváltotta – mondta a személy, aki azt kérte, hogy ne nevezzék meg, mivel olyan információkat tárgyal, amelyek nem nyilvánosak.

A Warner első 2023-as játéka, a Hogwarts Legacy hatalmas sikert aratott. Több mint 12 millió példányban kelt el, annak ellenére, hogy a Harry Potter megalkotója, J.K. Rowling egyes nézetei miatt széles körű visszhangot váltott ki.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu