Criminals Within: külső nézetes kooperatív akció-kaland Új-Zélandról [VIDEO]

Valamelyest magyar érintettsége is van a projektnek, amit a Space Rock Games készít.

 

A stúdióban olyan játékipari veteránok dolgoznak, akik korábban a Fable-n, a Path of Exile-on, a Black & White 2-n, illetve a Chivalry II-n dolgoztak. A Space Rock Games ügyvezető igazgatója pedig Zsombor Pirok, szóval itt lép be a hazai kötődés az Unreal Engine 5-ön futó külső nézetes, kizárólag kooperatívan játszható akció-kaland műfajú játékba. „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre leleplezhetjük a játékot, amin az elmúlt 12 hónapban titokban dolgoztunk. Csodálatos csapatunknak és befektetőinknek (Hillfarrance, NZGCP) köszönhetően létrehozhatjuk azt a kooperatív kalandot, amit mi magunk is szívesen játszanánk,” írta a sajtóközleményben Zsombor.

Fogjunk össze egy barátunkkal és induljunk el egy epikus utazásra egy középkori fantáziaföldön, amelyet hatalmas, de visszafejlődött sárkányok laknak. Fejtsük meg a The Wither, egy halálos betegség rejtélyét. Ez az egész királyságban terjed, és annak létét is fenyegeti. Vegyük magunkra Helena, a páratlan erővel rendelkező, félelmetes királyi testőr és a gazember betörő Jarel szerepét, akit vonakodva rángatnak bele ebbe a küldetésbe. Fedezzük fel közösen az alattomos barlangokat és az elátkozott dzsungeleket, keressük meg Felixet, az elveszett herceget, és dolgozzunk azon, hogy véget lehessen a folyamatos konfliktusnak vetni.

Tapasztaljuk meg az aszimmetrikus kooperatív többjátékos módot, ahol minden játékos egyedi szerepet vállal a kalandban. Vegyünk részt az ügyességi alapú harcokban, ahol a stratégiai gondolkodás és a gyors reflexek vezetnek győzelemre. Nem maradnak ki a bossfightok és a félelmetes ellenfelek sem, akik próbára fognak tenni bennünket. Dolgozzunk együtt a kooperatív rejtvények megoldásán, kihasználva az egyes karakterek erősségeit a kihívások leküzdéséhez. A humor a Disney stílusát követi, így a játék nevettető és figyelmünket lekötő lesz. Karakterünk kinézetét is testre lehet szabni a kozmetikus tárgyak segítségével.

A Criminals Within először PC-n (Steam) fog megjelenni, később pedig konzolos verziók is készülnek. A megjelenési időszak és a PC-n túl a célplatformok még nem tisztázottak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu