Everywhere: egy játékon belüli AAA-(mini)játékot is tartalmaz majd a volt GTA-fejlesztő debütáló címe?!

Azok, akik a GTA tervező Leslie Benzies titokzatos nyílt világú játékát, az Everywhere-t játsszák, egy másik teljes AAA játékhoz is hozzáférhetnek a játékon belül.

 

 

Új részletek jelentek meg a Build a Rocket Boy Games debütáló Everywhere című kiadványáról. Kiderült, hogy egy teljesen különálló, a titokzatos nyílt világú címen belül játszható játékot is tartalmaz. Az, hogy a MindsEye nevű nyílt világú akció-kalandjátékot egy másik játékon belülről tölthetjük be, mindenképpen illeszkedne Leslie Benzies tervező azon kijelentéseihez, miszerint az Everywhere egy „igazi Ready Player One”.

A Build a Rocket Boy Games fejlesztőjének debütáló kiadványa, az Everywhere egy PC-re és konzolokra készülő nyílt világú cím, amely többféle játéktípust és számos alkotóeszközt kínál majd a játékosoknak, hogy saját tartalmakat tervezzenek.

A játék fejlesztését a Rockstar North korábbi munkatársai irányítják. Köztük Leslie Benzies, aki korábban a Grand Theft Auto sorozat vezető fejlesztőjeként dolgozott.

A részletek továbbra is szűkszavúak arról, hogy pontosan mire számíthatnak a játékosok az Everywhere-től. Ám a Video Games Chronicle nevű játékoldal új információi és egy új trailer néhány részletet szolgáltatott arról, hogy mit tervez a Build a Rocket Boy Games a játékosoknak. A VGC-nek biztosított stúdiótúra részeként a fejlesztő elárulta, hogy egy második AAA játékon dolgozik MindsEye néven. Ez kizárólag az Everywhere-en belül lesz játszható. A „magas oktánszámú, triple-A, történetvezérelt akció-kalandjátékként” jellemzett MindsEye játékmenete egy technothriller és a Grand Theft Auto sorozatból a játékosok számára ismerős nyílt világú zűrzavar filmszerű keveréke lesz.

Az említett MindsEye rövid teaser trailere a 30 másodperc alatti játékidőbe rengeteg érdekességet pakol, és ízelítőt ad a játékosoknak abból, hogy mire számíthatnak a teljes kiadástól, amikor az elérhetővé válik.

Rövid játékidejének és rejtélyes jellegének köszönhetően a MindsEye teaserje valószínűleg több kérdést vet fel az Everywhere-rel kapcsolatban, mint amennyit megválaszol. Ám a Grand Theft Auto 6 megjelenési dátuma sehol sincs a láthatáron. Azonban a fejlesztő Build a Rocket Boy Games azt ígéri, hogy „az Everywhere még idén a játékosok kezében lesz„. Tehát addig is biztosan felkelti a nyílt világú játékra vágyó játékosok figyelmét.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu